![]() |
LOGAN-albastru egee-Ady
6 Attachment(s)
Sal all.sunt nou pe forum:)va prezint masina mea un logan din 2006 laureat full...am investit cv in ea:jenti,muzik,folii omologate,abtipilduri stalpi,remapare +7cp si cuplu putin marit,si mai multe kestii de kre nu mi amintesc...momentan are 38,500km km asa...astpt pareri pro si contra;)
|
Re: LOGAN-albastru egee-Ady
incerca sa dai jos protectiile alea de la usi si cromul de pe bara fata.daca ai bani,investeste si intr-o suspensie sport sau macar arcuri.va arata altfel cu garda la sol micsorata.bafta in continuoare!
|
Reconditioneaza/inlocuieste jantele ! Arata jalnic !
|
Quote:
Quote:
Vand jentile de pe masina kre s pe 15 inciplus niste gume kormoran [ nu s cele de pa ea] kre au 30 000 km [ink mai au carne in ele] plus o janta de tabla nou noutzapret 650 lei ! Astazi am skimbat si becurile in tot bordu...albastru cu rosu...plus plafoniera:Drevin cu poze knd gasesc cablu la telefon:) |
3 Attachment(s)
poze cu bordu...semnu acela 1tuning pe poza este deoarece prima data am pus pozele pe 1tuning si dupaia le am dat copy-paste de acolo:)in realitate se vede mult mai misto bodu k in poze;)
|
Bafta cu noile proiecte !;)
|
Quote:
|
baieti ajutati ma si pe mn cu niste sugestii...vreau sa mi pun toba sport si am fst azi la u servis si a zis k ma costa 150 montaju ceea ce mi se pare enorm...imi recomanda cnv un servis mai ieftinake?!:D
|
La stelco , lucreaza si bine si ieftin
service-ul e pe la republica intra la ei pe site |
Quote:
|
Vand jentile de pe masina si 4 gume kormoran le am aks...au vro 33000 km si mai merg lejer vro 15000km...jentile nu s strambe sau sudate se vede clar...doar k is km decojite.gumele la fel sunt bune...nu au galme sau etc...plus o janta de tabla noua de logan.700 lei toate !!!
|
Maşina arată bine.
Ar arăta mult mai bine dacă ai mai lăsa-o. P.S. Hotăreşte-te şi tu cu pretul roţilor. Prima oară ai spus că ceri 650 de lei pe cele descrise mai sus. Acum te-ai întors şi ai spus 700 de lei. |
Quote:
|
adica daca am bani le iau la 650 , daca nu am bani , le iau la 700
eu asta am inteles :) da , intra la ei pe site (stelco) si ai acolo adresa din bucuresti |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning