![]() |
E30 - Old School
6 Attachment(s)
salutare,
acum aproximativ 6luni mi-am luat acest e30 318i coupe, original tot. din punct de vedere tehnic, functioneaza f f bine. are niste rugina la aripi spate, si alte puncte de rugina minore pe ici-colo. Carligul de remorcare a plecat imediat, nu imi placea deloc. As vrea sa il pastrez cat se poate de original, si cu un aspect retro. Nu vreau spoilere, praguri, eleroane, angel-eyes(nu ca nu mi-ar placea).voi pastra culoarea ei originala, si toate ornamentele cromate. sa vedem ce o iesi. asa arata cand am luat-o: |
Re: Bmw e30 Old School
2 Attachment(s)
apoi am adus-o putin la viata, putin lustruita, curatata:
|
frumoasa masina
sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea oricat de old school, originala sau stock vrei sa o lasi, o suspensie mai joasa ar merge e prea, prea ridicata... parerea mea salut |
E frumos ursul dar parca e prea ridicat....ai putea sa-l mai cobori si atunci va arata mai bine.Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el.
|
Frumos urasche !! frumoase si noile jante .. dar cum au spus si colegi de forum este prea ridicat --- mi-e nu imi place nici pielea de la schimbator...
|
asa e, era foarte ridicat.
intre timp l-am mai coborat, si o sa mai urmeze o noua coborare in vara |
wow ... prima oara am crezut ca e ridicata pe cric :)) ... super ingrijit ursu ;) ... ai grija de el si multa bafta in continuare ...
|
4 Attachment(s)
cam asa e garda la sol acum.
poze facute la ultima zapada, cand duceam ursul la patinoar sa se dea si el putin pe gheata... :rolleyes2 |
Re: E30 - Old School
e totusi mai bine asa ...
|
si-a mai luat ursu niste faruri frumoase de la Mouse, si un set de incaltari pe 17, din pacate, cu cauciuc cu talon prea mic.
o sa pun poze mai tarziu. |
e frumos.... stockota cum l-a fatat mama lui :))...sa-l stapanesti sanatos
|
3 Attachment(s)
merci
si pozele: |
Quote:
|
Bravo domnu catalin, foarte frumoase jantele si farurile, poate ne mai vedem si noi candva .....
oricum masina arata mai bine ca in poze. |
dar tampoanele i le'ai dat jos ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning