![]() |
Maşina mea: Opel Astra Classic II 1.4 16v
5 Attachment(s)
Salll......Un Opel Astra Classic II din 2007....1.4 16v 90cp:D
Dotarii: -Aer Conditionat -ABS -Geamuri electrice -Oglinzi electrice si incalzite -Pachet drumuri grele -Faruri ceata -Servodirectie electrohidraulica -Airbag-uri sofer pasager -Sistem de recilculare a aerului si filtrului de praf/polen -Computer de bord -Faruri reglabile electronic -Ichidere cetralizanta cu telecomanda(Alarma) -Scaun Sofer reglabil in inaltime -Volan reglabil inaltime si adancime -Scut motor.... -Radio-CD (Panasonic) 2 boxe + tw |
Re: Oplel Astra Classic II 1.4 16v
Salut ! cum ai facut stopurile albe la semnalizari ?
|
Quote:
Frumoasa culoare, ii pica excelent |
Dap...e VT...:D
|
e un VT.....
Am si eu o intrebare???...De la ce vine ""R"....de pe usi?:D |
Nu vine de la nimic, este doar "sigla" tipului de echipare "Classic".
Inainte existau Enjoy, Elegance, 2000 edition etc, Classic fiind un nivel de echipare gandit pentru low-cost, majoritatea extraoptiunilor existente pana in 2004 disparand. |
aaa.....ms...:D
Logan 1.6 14v....face Opel 1.4.16v?:D |
Foloseste functia edit de fiecare data cand vrei sa mai postezi inca ceva, nu e ok sa faci 2 posturi la rand.
Nu exista logan 1.6 14v, doar 8v si 16v, iar aceste comparatii nu-si au locul pe-aici ci in sectiunea "Versus", dar acest subiect a mai fost discutat. |
Mulţumesc amphetamine!
RBY, te-aş ruga să te rezumi doar la maşina ta şi să nu postezi asemenea discuţii gen "Logan 1.6 14v....face Opel 1.4.16v?". Şi ca să nu mai faci posturi unul după altul, foloseşte cu incredere funcţia Edit post. Mulţumesc! |
Re: Maşina mea: Opel Astra Classic II 1.4 16v
Ok am inteles:D....Nu am stiut că sunt incepator:D.....Scuze!!:D
|
Quote:
Vezi că te-am ajutat cu postul ăla cu dotările! ( vezi postul #1 ) Dacă ai vreo problemă, nu ezita să mă īntrebi! Succes! |
ok....ms mult!!
|
Care este viteza maxima pe care o poate atinge opel astra classic 1.4 16v......ca in carte scrie 182km/h.....se poate duce mai mult??...si cum pot sa editez la dotari ..ca am uitat sa scriu ceva:D
|
Ca viteza afisata pe vitezometru, da, se duce si peste, dar foarte greu, 190km/h sunt realizabili, merge cam 192-193 cu mult noroc.
Eu am reusit 197km/h cu toate filtrele noi, benzina de 100 si solutie de curatat injectoare in ea si drumul putin in panta. Am mai incercat, dar nu am reusit mai mult de 192km/h si nici nu va mai trece de viteza asta nici cu slujbe. Dar tine minte, vitezometrul arata viteza eronat, real ai tot ~182km/h, cat scrie in carte. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:55. |
- Copyright 2026 4Tuning