![]() |
Cum agãti un baiat (pentru fete)
fetelor... hai sa va vedem... ce faceti voi cand vreti sa agatati un baiat... :lol:
|
:lol: mda ... hai ca asta e tare ... creste curiozitatea in mine!
|
mai lasa din curiozitatea aia ca mai ai de asteptat :) , prea putzine phete p forum so... :roll:
|
Aici ai dreptate... in fine.. sper k fetele sa posteze aici ceva... :lol:
|
ok, eu sunt cobaiul, incearca sa ma agati ...
|
hmmmm .... ia uite la fufele astea ce se dau in spectacol ... nu inteleg rolul acestor metode de agatare .. nimeni nu mai crede in dragoste adevarata ? in sacrifiuciu si suferinta pentru persoana iubita ? s-a dus romantismul .... in ziua de azi ....
|
BOG, pe ce lume traiesti? Care romantism? :ashamed:
|
Romance is gone, now it`s $$$ time :cry:
Bleah |
Eryka, dar tu de ce n-ai zis cum agati un baiat? :P :P :lol: :lol:
|
... hmmm... deci tot eu sa sparg gheatZa... pai... eu de obicei nu prea ma chinui sa agat :lol: dar agat si eu ... cand am chef... mai in gluma mai in serios...
nu stiu... va zic alta data... sunt in pana de ideei |
LOOL Eryka...:) pei acu zi si tuh...emmm am si eu o intrebare..by Eryka ... ( B 69 REA ... coming soon ) nu e un golf 3? condus de o tipa..cred :D si u ai 16 ani... :oops: sau esti tuh? :D
|
Golful e B 63 REA si e condus de o gagik dar nu de ea...
|
ohh..okei :P my bad..eu asa tzineam minte.
|
in caz k nu ai observat... coming soon ( in curand )
si suntem in OFFTOPIC |
hai sa ajut fetele :) ... daca vreti sa ma agatati ... aveti urmatoarele posibilitati:
1. ma faceti varza la semafor :twisted: 2. va fac varza la semafor si ma lasati sa va consolez :lol: just kidding.. boobs .. that's the key :P |
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning