![]() |
PROBLEMA E46! Cauciucul atinge aripa!
Buna, in urma cu 2 zile mi`am pus o suspensie sport pe masina!
Pe fata am 225/45/17, iar pe spate am 235/45/17. Pe fata cauciucul nu atinge deloc, dar in spate la unele hopuri mai mari atinge. S`ar rezolva problema daca pun 225/45/17 si pe spate? sau daca asa nu se poate rezolva, ce solutii sunt? |
Re: PROBLEMA E46! Cauciucul atinge aripa!
sa iti roluiesti aripile din spate, din cate stiam eu asa e normal caociucurile din spate sa fie mai late ca cele din fata, cel putin la masini cu tractiune spate
|
Quote:
|
Quote:
mai incolo pun sus alea pe 18 inchi, 225/40/18, daca pe fata cu 225 nu atinge, normal nici pe spate nu ar avea voie sa atinga cu 225 |
Quote:
|
Nu inteleg de ce iti atinge...eu am avut pe spate 255/35/18 o perioada iar acum am 245/40/17 si nu-mi atinge niciodata.Ce et ai la jante?
|
Quote:
|
Esti sigur ca toate cele 4 jante au acelasi et?...la et35 nu trebuie sa-ti atinga deloc ....acelasi et il am si eu la jante.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite, atasez 2 poze, 1 cu partea dreapta, 1 cu partea stanga, se poate observa o mica diferenta, e putin iesita cea de pe partea stanga a masinii! scuze de aspect, dar cam ploua pe aici:lol:
P.S. oricum jantele le schimb, dar totusi sunt si alte cauze de ar putea sta asa? |
Cauta o vulcanizare sau un service care are elevator sa ridici masina....da-i jos rotile si verifica inca odata puntea spate....cine stie cum ti-au montat suspensiile si din cauza asta iti atinge in aripa....n-ai de ales...trebuie s-o iei inca odata la verificat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu au voie sa iti atinga,eu aveam 225.45.17 et 13 buza de 8.5 j si imi frecau;) la hopuri din cauza ca aveam amortizoarele moi :)
pune amortizoare mai tari :D si rezolvi problema sau dute la boby de la MBM sa iti roluiasca cu 2 milioane aripile pe interior:) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning