![]() |
E36 - o matza blanda
7 Attachment(s)
Salutari, desi o am de aproape 2 anisori m-am hotarat sa v-o arat si voua si poate parerile voastre ma ajuta la micile modificare care mai pot fi aduse.
Am spus ca este blanda :-P pentru ca are doar un M43 1.8i an '96 Astept comantariile voastre sper sa nu fie prea aspre :oops:......... |
Re: E36 o matza blanda
Frumoasa matza! Ce pot spune, cred ca i-ar sta bine cu alte "incaltari"... Iti dau un sfat, ai grija de aripioara dupa portbagaj, ca unii dintre noi au ramas fara ea prin spatele blocului! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 Bafta cu masina pe vremea asta urata!
|
Arata bine matza,ai putea sa vopsesti prelungirea pusa de tine la bara fata sa fie neagra, eventual un kit M si o suspensie dar depinde si de bugetul care il ai alocat pentru matza.
|
Cu bugetul pe vremea asta e cam nasol.oricum in plan este o bara de M pe fata si restul sper incetul cu incetul sa le fac pe toate ,cu suspensia stiu.....arata intr-un mare fel dar cu drumurile astea care le avem noi (vechea poveste) ma cam stresez si nu prea e cazul cred ca o sa ramana asa cum este acuma.In rest sa ne auzim cu bine
|
Bafta cu matza.... foarte frumoasa alba :D
|
Merci merci :D si tie la fel
|
sal
bara de M de fata iti dau io, noua, in cutie.....eventual poate vrei si niste triple, faruri, angel, xenon.....dai PM sau suni la 0767 713 139 |
Arata bine pe alb, pare ingrijita
|
Pareri aspre nu as putea avea, sincer e un e36 simplu, curat!Modificari ar putea fi multe dar cum a mai spus cineva mai sus nu stiu in ce buget te incadrezi.(crede-ma chiar stiu ce spui, ma lovesc de aceeasi problema, dar toate incet).Masina e super ok si arata foarte bine alba.Sa ai noroc de ea si ea de tine!:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: E36 - o matza blanda
intradevar e o mata foarte frumoasa...poti sa ii faci nasu negru :) si apoi niste jante...poate pui si niste poe din interior..numai bine
|
Foarte frumoasa matza ta...imi place mult
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning