![]() |
Desenele mele - sergiulik90
4 Attachment(s)
Salut ! De curand am aflat de sectiunea asta. :D Obisnuiam sa postez pe VT insa site-ul nu mai functioneaza de o vreme. Eh, cam astea sunt cele mai noi desene. Astept pareri. :)
McLaren MP4 12C Mercedes CL63 AMG Caterham R-500 Subaru Impreza WRX STi |
Re: Desenele mele - sergiulik90
imi place la nebunie perspectiva folosita la Caterham
cat despre restul desenelor foarte interesante ;) keep it up! |
mclaren-ul e superb
|
Bine ai venit sergiulik ;) ... superbe desenele, doar imi stii parerea :)
|
4 Attachment(s)
Ms baieti ! :D ANDR31 ai PM in legatura cu Delta. Eventual poti sa-mi dai ID-ul sa discutam mai usor. :) Inca trei masini:
Renault 5 Turbo Rally Plymouth Barracuda TVR Sagaris |
Mie imi place TVR-ul ;)
R5-ul ii interesant dar TVR-ul ii mai reusit parca :) |
Foarte reusit mclaren-ul :)
Bine ai venit printre noi ! Spor la treaba ! |
niceee , nicee !!!! bravo ! , felicitari
|
3 Attachment(s)
Ms. :D Voi pune mai incolo si desene de acum un an sau doi, chiar daca au o caruta de greseli. :p Pana atunci...
Trei desene: -Nissan Murano 2010 -Doua grupuri de desene facute in timpul orelor, anul trecut. Sunt facute cu pixul. :) |
la nissan murano 2010 e putin gresita aripa fata , mie imi place STI-ul si acel bord . bafta
|
Quote:
|
Murano e cel mai nou. :) In orice caz, nu am depus munca multa la el si nu prea am lucrat la dimensiunile masinii. Insa imi place ideea de Murano cu doua tobe imense. De fapt, pentru chestia asta l-am desenat. :D
|
Foarte frumoase desenele, Sergiu :D.
Imi plac mult: CL63-ul, Plymouth-ul, TVR Sagaris-ul si Murano-ul, imi place cum hasurezi si cum evidentiezi volumele masinii. CL-ul are ceva care-l scoate in evidenta... |
2 Attachment(s)
Ms Sergiu. :p
Lucrez la un LP momentan. Rugamintea mea e sa ma sfatuiti in legatura cu rotile si arcadele daca sunt bine desenate ca perspectiva, eu stiu ... nu sunt finisate insa in mare asa. Sunt de parere ca au iesit binisor, dar vreau sa fiu sigur ca e OK. :) |
10 Attachment(s)
Hai mai, nicio critica la schita de mai sus ? :) Sa inclin rotile mai mult de jos (parca se cheama "camber") ? Imi e frica de inclinatia masinii ... golul meu e sa fac perspectiva din revista (poza 2).
Poze mai vechi !!! Pe vremea cand concuram pe VT. Au multe greseli insa sper sa va placa. :D Aro Concept (Ma rog...:)) Audi A3 (Primul concurs VT ... prin vara lui 2008 ) BMW GINA Concept BMW E36 M3 BMW Seria 8 BMW X6 Hybrid BMW Z4 Restul BMW-ului Z4 (perspectiva fata, spate, interior care a iesit oribil si stopul in detaliu) in alt post impreuna cu alte masinute. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning