![]() |
Red Bull Solstice GXP Drifting Car
2 Attachment(s)
Red Bull Solstice GXP Drift, va debuta in campionatul de drifting Formula Drift, pe 10 iunie la Solider Field in Chicago, si va avea la volan pe Rhys Millen, campionul din 2005. |
Re: Red Bull Solstice GXP Drifting Car
hmm 500cp din 2.0l:!: :?: suna bine :twisted:
|
aproape motor d formula unu, super misto
|
nush dc dar presimt ca mare branza n-o sa faca... oricum masina arata bine,motorul 500cp...hmm destul..dar mai e nevoie si de noroc,iar asta nu intra in optiuni :lol:
|
Am o intrebare ciudata: De unde au Red Bull atatia bani sa detina doua echipe de Formula 1, sa conceapa o masina pentru drift si sa sponsorizeze mai multe competitii sportive? Eu am baut un Red Bull in toata viata mea cea frageda :P
|
Masina arata demential la capitolul performante...
Off: pai mai neXus tu nu bei dar nu ai vazut shumi dupa fiecare cursa cu redbullu` in mana si cu paiul in gura:)... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
tare de tot pontiacu.imi place ce au facut la motor,500 de cai intrun motor de 2L.
|
macar arata bine.
si 500 cai din 2l e f bine... |
In afara de motorul impresionant nu spune multe. Cred k e o placere sa o conduci...totusi.
|
masina este facuta pentru drifting si din cate vad o sa fie destul de capabila...degeaba spuneti ca nu este buna...dar o sa o vedeti in atac ce fum o sa scoata si o sa va mirati...
|
voi toti va uitati la ca putere si performante ...etc .. intr`un an campionatu` de drift o fost castigat de o masina cu 150 de cai ... aici 70% e soferu`
|
500 cp ,2l :super tare motorul ! e tare masina, mie personal mi se pare de genul drifting (viniluri etc) . Astept sa vad ce rezultate o sa aiba :D
|
cu asa motorizare mai zici sa apari ..... cu 500 de cai esti tatic
|
mai fratilor, cum zicea si paul, nu masina face mare branza in drifting. cei drept au facut o treaba buna din 2.0 sa scoata 500cp dar eu unu nu vad in ea o mare campioana in drift. voi ati vazut ce masini participa? acolo e vorba de balansul si distributia greutatii, si multe alte chestii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning