![]() |
passat gt
9 Attachment(s)
Voi c parere aveti de noul passat gt?? eu cred k e suuper belea
Stie cineva cand va aparea?? Year 2005 Make Volkswagen Model Passat R GT Engine Location Front Drive Type AWD (standard), Front Wheel Weight 3300 lbs | 1496.9 kg Engine [Optional Engines] Engine Configuration I Cylinders V6 (aici nu-s sigur) Aspiration/Induction Twin-turbocharged twin-intercooled. Garrett GT25R ball-bearing turbocharger. Displacement 3.20 L | 195.3 cu in. | 3201 cc. Valvetrain DOHC ********** 575.00 BHP (423.2 KW) HP to Weight Ratio 5.7 LB / HP (Vehicles with similar ratio) HP / Liter 179.7 BHP / Liter Vehicles with similar ********** and weight Dimensions [Optional BodyStyles] Cargo Volume 56.45 cu. ft. Fuel Capacity 16.4 Gal Seating Capacity 5 Exterior Length 184.301 in | 4681.2 mm. Width 68.701 in | 1745 mm. Height 59.001 in | 1498.6 mm. Wheelbase 106.401 in | 2702.6 mm. Interior Front Headroom 39.701 in | 1008.4 mm. Rear Headroom 39.701 in | 1008.4 mm. Front Legroom 41.501 in | 1054.1 mm. Rear Legroom 35.301 in | 896.6 mm. Vehicles with similar dimensions Suspension Suspension KW Variant 3-way coil-over racing setup Steering Power Steering Turning Circle 37.40 Tires / Wheels Tires high-performance Michelin radials Wheels Front : 9.5 x 18-inch mono-block, forged-aluminum DTM-spec Avus Rear : 9.5 x 18-inch mono-block, forged-aluminum DTM-spec Avus |
Re: passat gt
ce pot spune :( motor beton... dar ea arata nasol rau! mie nu-mi place spatele deloc! caroseria plm... ! botul e beton in rest .... nu mi-as lua asa ceva oricum!
|
:shock: killer car!
pacat in schimb de cutia de viteze... merita una manuala sau un DSG :D |
Deci oricum, dataele, nu stiu dak sunt originale, ca am gasit p un site ca asta are motor cu 4 cilindri in lini :))
Dar totusi, passat gti, mi s pare mmie sau e doar passat simplu la 3.2l v6 250cp la care au pus un sistem turbo si supraalimentare ???????? Bine sa vedem si pretul acu.... |
Quote:
|
mie unu imi place si are si un motor beton. Eu zic ca daca ai mai investi un pic in tuning ar iesi o masina super, chiar daca spatele lasa de dorit. ;)
|
arata foarte bine , passatul nou stock nu ma prea innebunea
|
Din cate stiu eu nu este o masina de serie ci este facuta dintr-un passat 3C 2006 V6 pe care l-au modificat.Modelul din cate stiu este produs exclusiv in SUA.Si dupa mine e super tare masina: si frumoasa si puternica:shock:
|
super tare masina :D
|
mie imi place asa cum e....observ evacuarea dubla...nice
|
ce pot sa zic de masina imi place dar nu exagerat desi sunt fan vw puteau ceva mai mult!
|
jentile is misto.. culoarea ii misto.. dar spatele :( tot asa o ramas :(
|
cel mai frumos passat,dupa parerea mea.si plus ii tunat.asta ar fii o masina pe care as da bani mai repede de cat un bmw m3.ii mai exclusivista si si cunoaste
|
Quote:
|
spatele dezamagitor copiat dupa m3 dar in rest arata bine.oricum mi emi se pare mai reusit passatul predecesor lui ca aspect
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning