![]() |
Ajutor alegere subwoofer dintre Ground Zero si In Phase
2 Attachment(s)
Ground Zero GZTW 12MK2
* difuzor subwoofer 30cm * putere: 400W RMS * impedanta: 4 ohmi * SPL: 86.7 dB * Fs 22,5 hz * Xmax 14mm * recomandat pentru incinte bass reflex sau bandpass In Phase XT8P * subwoofer 20 cm, 8 inch * putere: 500W RMS, 1000W max * sensibilitate: 86dB * impedanta: 4 Ohm * adancime de instalare: 112mm * sasiu cromat Doresc sa stiu care se aude mai bine dintre acestea. Eu acum am un subwoofer CRUNCH GTR 300 si nu imi incape in portbagaj la matiz deci l-am cumparat degeaba si nu vreau sa-l mai modific ci vreau sa-mi fac eu o incinta si sa cumpar un subwoofer.Il preferam pe cel de la In Phase deoarece este de 20cm si mi-ar ocupa mai putin loc dar acum astept parerile voastre care e mai bun.:D Ca amplificare am CRUNCH GTS2175 350W. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede deoarece vreau sa dau comanda.Multumesc! |
Re: Ajutor alegere subwoofer dintre Ground Zero si In Phase
Din cele 2 iti recomand Pioneer TS-W257D2, de ce? simplu...
- acel model gz duce lipsa de putere + ca-i cel mai slab model - acel In Phase nu-si merita nici 30 % din suma ceruta Mergi linistit cu acel pioneer. P.S nici nu mi-a trecut prin gand ca nu-ti va incapea in matiz acel crunch, cu toate ca era evident daca ne uitam la forma |
Daca mai doreste sa ma ajute cineva chiar si cu alte modele astept sfaturile voastre.
|
1 Attachment(s)
Ma gandeam sa fac o incinta in stilul acesteia dar numai ca spre bancheta trebuie sa fie inclinata si nu stiu daca o afecteaza.Ce parere aveti daca folosesc tot difuzorul de pe subwooferul care il am CRUNCH GTR 300 deoarece inca nu am gasit sa-l vand.Si inca o problema ar fi ca nu stiu ce parametri are.
|
Quote:
Quote:
|
Multumesc pentru sfat.
Si inca ceva nu inteleg la acea schita care e volumul incintei adica daca se pune in calcul si zona in care se afla labirintul sau numai ceea ce e in spatele difuzorului. |
Se pune in calcul si acea zona.
|
Dar cum am eu de gand sa o fac inclinata dupa bancheta asta inseamna sa se reduca labirintul in partea de sus si nu stiu daca o fi bine:???:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut! Ce parere aveti de acest subwoofer Peiying pybl250
Diametru: 25cm. Putere muzicala: 1100W Putere rms: 400W Impedanta: 2/4/8 ohm Raspuns in frecventa: 25-1500Hz Magnet: 60OZ Membrana de titan Doua bobine Am cautat pe alte site-uri un subwoofer de 25cm si nu prea au pe stoc si deasta ma cam gandesc sa-l iau pe acesta mai ales ca se gaseste si la un magazin de la mine din oras:D |
salut eu din asta am intr-un clio 1 si mere destul de bine! a si difu ii de 30!https://www.youtube.com/watch?v=7Fw4klBNz-I
trebuie sa schimbi cutia ca nu-i buna |
In lipsa de informatii l-am achizitionat si eu chiar ieri :D Dar din pacate nu stiu ce parametri are pentru realizarea incintei.Tu de cati litri ai incinta?
|
sal nu prea ma pricep, cutia o am de la cineva si sufla la volume mai tari afara pe langa difuzor! si eu as vrea sa fac dar nu ma pricep la calculat!
|
ce amplif ai?
|
am un aplificator CRUNCH GTS2175 350W in punte Eu preferam sa fac o incinta cu portul de bass in partea de jos ca o fanta asa deoarece am avut un subwoofer asa si imi placea cum suna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning