![]() |
Vand...mai multe
6 Attachment(s)
Vand volan sport JOM ->90E (nou in cutie) cu factura
set pedale exclusive line JOM ->36E 2 seturi pedale JOM 15E(set) 1 cap schimbator fiber race JOM 15E 1 cap schimbator ilumint JOM GP Lux 27E 2 seturi semnale clare chrome pentru BMW E46 60E/set relatii la tel: 0722429422 |
Re: Vand...mai multe
cum se prinde capu de schimbator iluminat?
|
pai la fel ca toate capetele de schimbator obisnuite doar ca are niste fire si alte chestii ca sa il poti alimenta la o sursa de curent sa fie iluminat
|
nu vrea chiar nimeni nimic?
|
esti in tara ? as lua eu schimbatorul ala iluminat ? Se aprinde albastru sau alb ?
|
albastru se aprinde!
|
deci esti in tara sau nu :)
|
Da e in tara,chiar in Bucuresti.
|
nu se referea la asta ca stie de unde sunt! da sunt in tara dar inca nu in Bucuresti!
|
up..................
|
Bai nene dar tu chiar nu prea te tii de cuvant ? Ai promis ca aduci una alta . Ba nu ai bani pe card , ba primesti un raspuns in 2-3 zile ..... Spune frate daca vinzi ceva sau doar iti place ideea .
|
care e problema? chiar nu inteleg... spune mai clar ca sincer nici nu imi pot da seama la ce te referi... daca e la ebay nu am cum sa-ti aduc... doar din Germania pot lua de pe ebay si nu direct ci prin intermediul unui amic de acolo... pentru ca nu iti trimit aici!
daca te referi la buton atunci scuze dar nu stiu care e neseriosul pentru ca tu ai zis ca ti-ai luat deja si nu mai ai nevoie... asa ca ;) |
Ai si uitat de spoiler , nu ? Asteptam raspunsul tau intr-o luni .... si nu era ieri . De Amal valve nu mai vorbim ....
|
de amal valve ti-am zis clar ca nu am gasit nimic... spoilerul ala nu il am pentru masina care mi-ai cerut-o ci numai pentru ford focus si este 350E
doar asa o am... |
pedale mai ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning