Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - B-27-CCU (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/157456-machete-lucru-27-ccu.html)

B-27-CCU 07-12-09 11:06

Machete in lucru - B-27-CCU

Salut sunt la primul tuning asa ca mai am de invatat dar sa trec la prezentatrea proiectului macheta este un VW new beetle 1/43 de la burago pe care vreau sa-l fac decapotabil +ceva tuning la caroserie pt asta vreau cateva idei va multumesc

inchains0 07-12-09 11:51

Re: Machete in lucru - B-27-CCU

bafta multa la ceea ce vrei tu sa faci si multa rabdare, cu cat macheta e mai mica cu atat e mai mult de munca la detalii.
Convertirea din hatch back in cabrio nu e dificila, insa e de munca cu detaliile, cu realizarea softtop-ului sau a hardtop-ului, depinde ce vrei sa pui, etc.
asteptam poze, numai bine!!!

B-27-CCU 07-12-09 13:22

Am incercat sa pun niste poze dar nu prea ma pricep , poate ma ajutati puti:oops:

bmwh548 07-12-09 13:36

Post Reply, apoi pe la mijlocul paginii ai manage attachments, clic pe butonul respectiv, choose cate o imagine in fiecare "camp"; upload si apoi submit reply.

inchains0 07-12-09 13:45

Da, asa se face!!!:peace:

B-27-CCU 07-12-09 15:08

5 Attachment(s)
Aceasta este macheta (va multumesc pt ajutor )in prima poza se vede cum arata inainte sa o tai eu
Initial masina primise niste inscrisuri in japoneza sau ce o fii si+acele bandouri pe bara fata/spate si pe portiere (gen cauciu de protectie

Am adaugat urmatoarele:
-eleron
-praguri
-si o buza in partea de jos abarei fata

DTH 07-12-09 15:11

Buna in primul rand si bine ai venit printre noi ...asa...

Daca as fi fost in locul tau eu o revopseam , eleronul este prea mare ( parerea mea ) mult mai bine mergea pe asta un eleron mic si finut..

Eu i-as fi dat o culoare gen ( verde cameleon sau albastru inchis metalizat ) cu jante albe sau negre , folie si dungi albe pe mijloc ...( parerea mea ) acuma tu faci cum vrei si vedem cum iese la final :) succes !

B-27-CCU 07-12-09 15:25

Masina nu este gata este in lucru aceea este culoarea originala dar nu va ramane asa (albastru m-am gandit si eu sa o fac chiar am luat vopseaua azi )la eleron m-am gandit la ceva mai mic dar intre timp am vazut ceva gen "beetle cup" numai cu broscute si aveau eleron cam asa cum l-am facut

eu astept si alte sfaturi pana ma apuc de vopsit ;)

B-27-CCU 08-12-09 21:55

2 Attachment(s)
Am revenit cu cateva schimbari
am scos pragurile vechi din 2 bucati si am pus dintr-o bucata
pleoape pe far
si curatat vopsea si am aplicat si chitul
am acoperit si grila fata si proiectoarele(poza2)

VENOX 08-12-09 23:09

2 Attachment(s)
Ai mare ambitie sa lucrezi la scara asta, cred ca e destul de greu. Oricum iti urez sa duci cu succes proiectul pana la capat si iti atasez si eu niste poze cu un Beetle Cup din colectia mea, pentru inspiratie :D

inchains0 09-12-09 07:37

doamne dar ce pleoape i-ai pus??? moda old school nu se potriveste cu ce ai tu de gand, cu eleronul acela si cu faptul ca vrei ceva tuning la ea.

B-27-CCU 10-12-09 15:12

10 Attachment(s)
Am reusit sa o vopsecs (nu prea imi place ce a iesit dar va arat si voua ...:oops:)am pus langa ea o bricheta sa vedeti cat de "mare" este macheta am vopsit si interiorul care initial era in gri, eu l-am facut in 2 culori si am mai adaugat putin rosu la frana de mana schimbator si volan
Scuze pt claritate

L4uR 10-12-09 15:40

foarte simpatica macheta...mie imi place cum ai lucrat cu 1/43...dar cu 1/24 sau 1/18 cum te descurci?

VENOX 10-12-09 21:33

E foarte ok pana acum, un singur amendament am de facut. Nu cred ca trebuia sa vopsesti interiorul in culoarea machetei, arata de parca e vopsita intr-una toata si nu mi se pare ca da prea bine.

Darius DMS 10-12-09 21:36

ce bine ai vopsit-o....felicitari si poate te apuci de scari mai mari:D

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning