![]() |
Noul leon Tuning by PBA Design
9 Attachment(s)
2 modele dintre care cel rosu a fost expus la 4tuning day
|
Re: Noul leon Tuning by PBA Design
sunt mijto amandoua ! dar oara cand o sa apara cupra R ? stiti ceva ?
|
vara-toamna anul asta! primele comenzi se se vor onora in Rom la inceputul verii!
|
Imi plac amandoua in general. La cel rosu nu imi place evacuarea pe mijloc, nu imi plac in general asa.
|
Nimic nu e perfect! :)) totul se poate imbunatati!
|
Beton, mie nu prea imi place asta nou, oricum dintre toate modele noi de la Seat cel mai reusit e Leon-ul , in rest au stricat masinile Toledo zici ca-i Velsatis, iar Altea ca-i noul Toledo care a fost lovit in cur :)))))))
|
total deacord cu tine ..cea mai frumoasa masina de la seat ramane SEAT LEON CUPRA R sau (top sport), astea noi sunt corcite rau
|
Din punctul meu de vedere Noul Leon si Vechiul Leon(care merg f bine tunate )si Noua Ibiza (care cu chestiile de design luate de la Cupra e chiar nice pt segmentul ei). de restul ....sa vedem ce scot anul asta ca asa e vb sa vina cu noi modele....
|
o mica intrebare, kiturile astora sunt oficiale seat si mi se par4 egarda la sol cam inalta. Stie careva ce diferenta e intre kitul asta si ala Je Design wide body?
|
Quote:
acest kit este facut de ABT un mare tuner care face kituri pentru masini cu renume cum ar fi Golf 5,Audi,Bmw s.a. Este un kit original care este special conceput pentru noul leon... Suspensia de la aceasta masina a fost stock,nu a fost nimic modificat pe partea tehnica ci doar pe partea de design. Je Design are doar buza pentru bara din fata si din spate,din cate stiu,adica o lamela care vine sub bara din fata...acest kit de la ABT vine TOATA bara...se schimba integral bara... Kitul je design este un kit care umfla aripile leonului si il fac mai "barca" sa zic asa mai lat pe strada...te cam sperie cand vine in spatele tau :) si ai avantajul ca poti pune jante mai late pentru ca ti se decupeaza aripa si se pune plasticul de la kit... parerea mea ca este mult mai personalizat un leon facut de ABT decat de Je Design...dar fiecare cu preferintele lui ;) |
Quote:
cu cat te platesc astia mah ? :lol: :lol: :lol: |
@orlando
amice, kiturile astea sunt facute de inginerii seat (SEAT SPORT), nu stiu de unde ai scos tu abt, poti sa iti comanzi leonul sa arate direct asa. d-aia presupun ca PBA design (Porsche Bucuresti Aviatiei) au facut masinile astea 2, ca sa isi promoveze modelele nu sa faca reclama la abt sa cresti mare ca ai doar 16 anisori |
Man eu nu stiu cat stii tu...dar iti pot spune ca eu la 4tuning day,impreuna cu clubul din care fac parte am avut o masina rosie in stand...si crede-ma ca stiu cat costa toate modificarile de pe ea...am stat cu reprezentantul PBA in stand 2 zile...
Eu nu stiu daca varsta mea conteaza dar ce iti pot spune este ca te inseli amarnic la faza cu Kit proiectat de Seat Sport...cel cu care am stat in stand,reprezentantul PBA zicea raspicat ESTE KIT ABT... oricum tu crezi ce vrei...si daca nu ma crezi ca am avut masina aia in stand 2 zile,am avut grija de ea...iarasi bine...;) |
dap, costa 2500 euro spoiler spate/fata, praguri, evacuarea si jantele (18') care sunt facute de BBS dar au sigla SEAT.
|
specifica,2500 de euro in cazul in care faci la comanada masina sa vina cu tot cu astea ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning