![]() |
Cat se mai poate scoate dintr-un 2.0!
Am o Alfa Romeo 156 2.0 T.S., din 2001, e stock! La cat as putea sa o aduc? Se poate turbo? Cam cat ar fi cheltuielile pentru turbo,cu biele,cu pistoane forjate?
|
Re: Cat se mai poate scoate dintr-un 2.0!
Haideti ma, chiar nu stie nimeni daca se poate pune turbo pe 2.0 T.Spark??!
|
1000 de cai. :)
|
Quote:
|
Realist vorbind, cred ca poti scoate pana in 250CP dintr-un motor de 2 litri. In functie de calitatea pistoanelor, supapelor, etc. poti avea un motor care sa te tina la forja zeci de mii de km sau nu :). Cu cat cresti puterea, cu atat scade fiabiliatatea.
|
mah, realist, eu zic ca scoti mai mult din el, in limite fiabile chiar. dar trebuie buget, clar. poti apela oricand la supra-alimentare, si e treaba descurcata, mai ales daca mergi pe un charger, care nu necesita asa multe modificari, si e si fiabil. dar trebuie bani.
|
mai...fa si tu un topic cu masina ta...sa vedem si noi din ce masinutza vrei sa faci un "monstrulet"...sau posteaza aici niste poze...
...parerea mea... |
Or sa vina si pozele!Buget, cam 10.000-15.000E! Stiu ca (virgula) cu acesti bani pot cumpara un GTA, dar nu vreau!
Pistoanele, bielele, supapele etc vor fi schimba cu unele mai bune, pentru a rezista surplusului de putere! Am vizitat si site-ul celor de la Autodelta, dar se pare ca ei nu au lucrat decat pe GTA! |
scuza-ma, dar o alfa nu merita investitia asta.
|
de acord!pune mana si ia-ti o masina turbo si sa o tunezi pe aia ,acolo o sa ai mai mari satisfactii!aici dai foarte mult si rezultatele sunt cam nule
|
Cu o convesie turbo, ne se poeate aduce si ea la ~300Cp? Am dat si email la autodelta!
|
cu banii astia iti iei direct un S3 2001 - 2003 , seat leon cupra , octavia rs... etc , masini supraalimentate din fabrica !
|
Omul a cerut niste sfaturi in legatura cu potentialul acestui model ...nu ce masina sa isi cumpere ...sunteti culmea si voi :) ...ca se merita sau nu ...e problema lui asta .
On topic : DA se poate monta turbo pe 2.0 TS ...puterea castigata poate fi undeva la 220 de cai .... Novitec ofera un kit turbo pentru acest model !!..pretul nu il stiu ...dar ai avea doua variante [ cel putin dupa parerea mea ] .... In zona de nord [ torino] sunt destule firme de tuning specializate pe modele italiene si japoneze .... dar si preturile sunt destul de marisoare [ deh situatia lor economica ] , ultima varianta e sa apelezi la o firma de tuning serioasa de la noi din tara .... sunt sigur ca sunt destule solutii pentru ceea ce iti doresti tu...mai ales ca ai un buget destul de maricel pentru proiect !! Te avertizez insa ...deja 156 au o reputatie destul de proasta la capitolul fiabilitate ... Insa le cunosc si potentialul [ am vazut alfe 155 q4 , umilind evouri si sti uri pe 400 de metri ] ... totul tine de documentare , piese de calitate si fiabilitatea lor + ca motorul trebuie pregatit din start pentru ai monta un kit turbo. Mult succes in continuare !!! |
Autodelta 156 J11 -> de pe site-ul Autodelta.uk
Quote:
Remapul £327.75. Spuneai ca nu vrei sa iti iei GTA. Why ? :-/ Un GTA dus in 3,7 L (314 cai)...te dai cu M3-uri :)...sau turbo pe motorul de 3.2 L (320 cai), sau 3,7 L Turbo ~400 cai LE: La notivec in shop nu am gasit nimic despre conversie turbo sau compresoare. |
Dute in reprezentantele lor ...pe site ul lor nu prea am gasit nici eu mare lucru !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:42. |
- Copyright 2026 4Tuning