![]() |
Spl Team
cine santem si ce facem ? santem un team in formare care se ocupa cu pregatirea masinilor special pentru DbDRag si SQ !!! ce ai nevoie ca sa faci parte din team pai in primul rand o masina si in al doilea rand tre sa fii un pic sarit de pe fix ca si noi pentru a ti transforma masina intr-o "bomba" cu decibeli ........momentan masinile care fac parte din SPL TEAM sant un Opel Zafira si un Rover 200 si care au pana la activ 4 cupe la cele doua etape de DbDrag de anul acesta ....pentru informatii si detalii cum sa intri in team contactati ma pe mess la ID Balauru84...pentru detalii sugestii si informatii despre sisteme audio raspundem pe acest topic..... :)
|
Re: Spl Team
2 Attachment(s)
a fost o data un rover care arata asa ....fara nici un sistem audio ..
|
bonjur!!!!ia zi din ce consta un sistem sq?
|
Zi si tu la ce clase aveti masini sa stie cei care sunt in alte cluburi pentru ce sa-si pregateasca masinile...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
acum sa mi prezint instalatia audio din Rover : Hu Pioneer DEH P7700MP ,componente fata Hertz Dieci DSK 130 si Hertz neodymium tweeter Hertz DT 16 componente spate Hertz dieci DSK 165 si Hertz neodymium tweeter DT 16 2 amplificatoare audison Lrx 1.400 si 2 subwoofere Hertz HXS 380D baterie Kinetiks 2000
|
unul din aceste logo uri va fi cel oficial daca va place sau nu spuneti orice parere e bine venita :)
|
1 Attachment(s)
:P acum si logo urile
|
balurutzu.. toate is faine.. mai bine faci un pool sa vezi ce si cum ;)
|
4 Attachment(s)
un alt membru Spl Team este un Opel Astra cu urmatoarea instalatie audio masina a luat locul 3 la SQ la Bucuresti HU Dvd Player Jensen ,componente fata Hertz Hi Energy HSK 165 componente spate Hertz Energy Esk 130 amplificator Audison Srx 4 si Audision Lrx 1.400 subwoofere 2 Hertz Hx 250D condensator Audison Conection 1.3 farad ....:)
|
Opelul a luat anul trecut si locul 2 la DbDrag la Street A la Bucuresti am omis eu sa scriu :)
|
Ce tare am aparut pe net oaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bine ai venit PUE si la SPL Team ... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning