![]() |
Joc online- Recunoaste masina!
Am gasit un site,se pare ca e destul de la inceput jocul...dar pare destul de interesant...Recunosti masina..iar la sfarsitul lunii poti castiga un Nissan GT-R 1:18 :lol: www.andplay.net Hai sa vedem care scoate scor mai bun :D
|
Re: Joc online- Recunoaste masina!
Mi-am facut si eu cont , sa vedem despre ce este vorba :D
|
Am 192 de puncte :D Sunt pe primul loc :D
|
460 locul 3
|
Deathrace e nebun sa mor are peste 1800 de puncte...cred ca chiar vrea gtr-ul...eu nu am mai avut timp sa joc ..:(
|
Pana mea , nu stiu cum se puncteaza intrebariile dar ce drq , am raspuns la atatea intrebari si tot 0 puncte am ....gen ...wtf ?
|
1 punct pe intrebare corecta , -1 punct pe intrebare gresita...daca ti se pare ceva foarte suspect trimite-i un mail la admin sau ceva..daca te deconectezi in timpul unei sesiuni pierzi tot...tre sa faci toate 30 de intrebari...
|
Quote:
|
Care esti frate rzv33 ca ai facut 12 mii de puncte in 2 zile :))
|
degeaba va mai chinuiti....astia or avea heck sau alte faze de genu asta....cine stie cum fac ei....degeaba te mai bati la cap,ca vrei sa-l bati pe unu,ca pe altu.....
|
NU ma pricep foarte bine la php si programare,dar din cate am vazut siteu e destul de securizat...ce hack sa aibe? Joaca ca nebunii :)) weekendul asta cred ca stau 2 zile in casa :))
|
degeaba....degeaba stai,ca aia mai stau si ei 2 zile si avanseaza dublu....mai bine lasa pe data viitoare,poate vom avea mai mult noroc.....
|
in 10 min am facut 120 de puncte
sa il prindem pe ala de pe locu 1 nu avem sanse asta e sigur acum am vazut in 3 ore a facut 3000 si ceva io zic sa nu ne mai consumam curentu degeaba treaba e alta rzv ala e probabil cel care a facut siteu si din punctu meu de vedere nu e prost a facut siteu, a bagat gogu adsense si acu sa si asteapta sa ii dea oameni click sa ia si el cativa centi la fiecare click nu va mai chinuiti;) |
Nu o sa poata sa stea la nesfarsit pe joc! Tot il ajung! Just wait and see! Chiar asa repede va pierdeti optimismul? Si am indoieli serioase ca el ar fi adminu:))
|
iti spun,degeaba incerci,dar,nah,faci cum vrei....eu zic sa astepi pana la urmatoarea luna....poate poate avem sanse
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning