![]() |
Rezultate concurs VT
le are cineva ?? sau macar are cineva o vaga idee a primelor locuri ?? la toate clasele .. PLS
|
Re: Rezultate concurs VT
offfff si eu care credeam ca se afisasera...:(
|
am 'auzit' k locul 1 la advanced va fi impartit de 2 persoane......ma prefac k nu stiu cine se afla pe locul 1....:???:
vrem si noi niste raspunsuri.....la begiiner..la high-end... |
La high end, locul 1, ombladon.
|
cel care trebuia sa anunte a zis"calificarile s-au facut in MAX 5 minute se anunta" am mai stat 40 shi nimik....oricum nu m-am ofticat pe tema asta k mi-am zis k o sa le vad pe forum dar...puteau sa se grabeaska shi ei putin ;)
|
au fost prea multi f buni si le e greu sa se decida ;) :D
|
pai ideea e ca s-au cam decis(aja zic unii)
dar nik oficial :( |
Cum adica nimic oficial ? Ati fost aseara la premiere ? S-au citit toti castigatorii de la VT, numai ca nu dupa nume, ci dupa numarul de concurs, numar care era trecut la panou, in dreptul fiecarei lucrari. Si urmeaza sa fie anuntate numele castigatorilor aici, pe forum. Doar aveti putina rabdare, ca s-a depus foarte multa munca pentru acest eveniment si acum trebuie sa se mai si odihneasca putin cine a muncit. Oricum, premiile nu fug nicaieri, tot la castigatori vor ajunge.
|
Quote:
|
Ok, am inteles.
|
sa ne arate si noua lucrarile macar si eventual castigatorii :lol:
|
Fara "eventual" si fara "macar".
|
Mie mi s-a parut ca printurile alea nu au fost foarte reusite.Erau prea intunecate.Voi ce credeti?
|
Toate printurile au fost supeeer......Asa e binee?
|
parerea mea este ca jurizarea nu s-a facut corect la concurs fiindca multi oameni care au votat erau "paraleli" cu ce inseamna virtual tuningul s-a votat la cantitate nu la calitate...este o parere personala care cred ca multi care au fost acolo o impartasesc cu mine...iar printurile intradevar erau mai intunecate si unele poze au fost dezavantajate....:sad: :sad: :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning