![]() |
Abia astept sa va intalnesc
5 Attachment(s)
Salut la toti, ma cheam Ady si urmaresc site-ul cu mare interes mai ales Bacau-ul eu fiind din Bacau insumi.Am citit cam tot ce ati scris pe aici si ma bucur ca este o comunitate in Bacau care este asa entuziasta de a conduce.
Sunt plecat de ceva timp de prin tara dar anul asta am de gand sa ma intorc definitiv si poate voi putea sa fac si eu parte din clubul vostru:-P .Nu sunt mare fan tunning dar sunt mare fan al condusului pe distante lungi :twisted: M-am tot uitat cam pe aprope toate thred-urile dar nu am gasit nici unul in care fiecare dintre voi sa-si prezinte masina dar nu- nimic in curand sper sa ne cunoastem.Asta e masina mea care de abia am cumparat-o si vreau sa vin si eu acasa .Sper sa fie una care sa intareasca clubul din Bacau. Salutari la toti si toate cele bune. |
Re: Abia astept sa va intalnesc
wow... foarte frumoasa ! te asteptam :D
|
Te asteaptam cu cea mai mare placere....s-ar mandrii membri cumuntati 4tuning bacau cu un asa membri si mai ales asa masina....s-o stapamanesti sanatos... si fara incidente neplacuta! asteaptam sa te cunoastem!
|
EU STIU CINE E FRATELE TAU...sau mai bine zis stiu cum ai aflat de site-ul asta..te asteptam cu drag...shi il asteptam shi pe el cu seria 5..sper sa nu va confund..
|
Hey merci de urari.Da frate-meu are un seria 5 asa cum am avut si eu eu l-am vandut anul trecut si acuma il vinde si el pe al lui.Cred ca seria 5 e una din cele mai bune masini care le-am condus vreodata :( pacat ca am vandut-o
Eu te cunosc eugenius can nu prea mai stiu multi pe acasa a trecut ceva timp . |
Masina lui Andr3i - https://forum.4tuning.ro/122-masina-mea-peugeot/14117-peugeot-206-a.html
|
Ah misto imi place ca o face cu tot sufeltu' iar tot ce e facut din suflet iese marfa
|
mashina ta e cu volan pe dreapata nu
e nasol in rom sa conduci asa |
Nu masina mean e cu volan pe stanga .
Am avut un 530 sport din 200 care a avut volanul pe dreapta dar am vandut-o si mi-am luat cu volan pe stanga. Stiu ca e greu mai ales la depasiri ma omorat cand am fost acasa.Acuma s-a schimbat treaba :P |
frumos frumos. sunt fan bmw. ce naiba. e foate faina masinutza. m3 power. bmw power. te asteptam pe la noi.
|
Quote:
|
Salutare!!! Vreau sa va spun k va admir pt ceea ce faceti, cele 2 pejo-uri 206 arata foarte bine. Din pacate eu nu am inca o masina cu care pot sa ma mandresc, dar m-am atasat foarte mult de ceea ce am acum, si incet... incet o voi face sa arate super. Sper sa nu radeti de mine cand va voi spune urmatoarele::: Am un matiz din 2000 , rosu si are 4 roti + 1 bucata rezerva :D si nr de inmatriculare BC-03-GFI . Sper sa devin si eu membru al clubului vostru chiar dak motorul meu nu depaseste 800 cm cubi si se poate compara cu un motor de drujba profesionista :D . Eu imi iubesc buburuza si as face orice ca sa arate bine. Intr-un cuvant sau doua - trei : "Ma mandresc cu ce am". Deja am inceput sa bag bani in ea, si am inceput cu interiorul.
Astept si eu raspunsurile voastre. Pana atunci succes la tunning |
A big welcome! :)
|
mai sunt 2 buburuze rosii la noi in comunitate. bine ai venit.
|
Ba si cat e motorul ala in 3 pistoane si 800 de cm2 ... fuge de-l i-a naiba...is curios intr-o dacie si un matiz...cum sta treaba...dar mai ca`s paria pe matiz!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning