![]() |
E36 - Cabrio "Mauritius Blau"
6 Attachment(s)
Va salut !
Numele meu este Paul si sunt un impatimit fan BMW. Urmaresc de mult timp forumul, la fel si toate modificarile facute in sectiunea BMW si am decis sa'mi prezint si eu "felina" mea. 318i Cabriolet '94 Culoare : Mauritius Blau Metalic Dotari: M-Packet (bara fata, bara spate, praguri), full electric(geamuri fata\spate electrice, oglinzi electrice, decapotare electrica), piele neagra, suspensie reglabila, jante Brock pe 17", semnale clare IN PRO, Hardtop negru mat iluminat. |
Re: E36 - Cabrio "Mauritius Blau"
Nice cat...;)
|
frumoasa:) Esti multumit de cum trage motorul pentru ca un prieten avea la fel 1.8 cabrio si zicea ca nu e chiar asa de potrivit motorul asta pentru cabrio ca e cam grea masina mai ales cu hardtop
|
Masina ai luato din timisoara nu?
Sa o stapanesti sanatos! ps : ai putea sa'i faci nariile negre,sunt urate cromate. |
@Alex_sxx : Merci ! Momentan sunt multumit.
@Mareo : Da, din TM am luat'o, iar narile sunt negru mat acum. Am poze si din fata dar sunt facute cu telefonul si claritatea e slaba. Nu am avut timp sa'i fac niste poze mai calumea, m'am bucurat de ea la maxim in cele 2 luni de cand o am. |
Ai de gand sa o inmatriculezi?
|
Da. Momentan o pragatesc pentru RAR si pana la sfarsitul anului va primi numerele de RO :)
|
frumoasa , sa o satapanesti sanatos
|
1 Attachment(s)
Multumesc ClaudyuNSL :)
Si o poza cu nasucu' negru :d (scuzati calitatea) |
Frumoasa rau de tot pisica,super tare ar da cu niste jante cu buzaa!!Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!!!
|
arata super bine in pozele astea si cred ca in realitate este si mai si,ii sta super bine cu hardtop la acest model,parca jantele ar merge alt model dar daca tie iti plac asta conteaza
|
frumoasa masina.. dar parca jantele alea sunt mai mari de 17.. cel putin asta e senzatia.. f ingrijita.. sa ai parte de ea... bafta
|
Sunt pe 17", echipate cu cauciucuri Continental 215x45.
|
Parerea mea sincera e ca jantele nu dau deloc bine pe masina desi sunt frumoase; in rest masina arata foarte bine. Iar jantele dau impresia ca sunt mai mari datorita designului lor si finisajului.
|
1 Attachment(s)
Nu stiti unde as putea gasi niste capacele asa ? Sau poate stiti pe cineva care are de vanzare ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:10. |
- Copyright 2026 4Tuning