![]() |
VAND/SCHIMB MACHETE
8 Attachment(s)
1)mercedes-benz s-class scale 1/18 maisto made in thailanda - 80 RON lipseste manerul usii dreapta spate...
|
UP!!!!!!
ACCEPT SI SCHIMBURI!!!! |
re: VAND/SCHIMB MACHETE
5 Attachment(s)
2. Mini Cooper 1/24 producator Sunnyside. ..interiorul e identic cu cel de la evo si aici ma refer la scaun si tubul de nos...in rest bancheta spate e la locul ei ...bordul la fel...exterior personalizat ...astept oferte:!: va dau si piesele celelalte ale machetei (scaunele vechi , jantele vechi , manereje usilor )
|
Re: VAND/SCHIMB MACHETE
ceva japoneze(subaru,honda,nissan,mitsubishi,mazda,toyo ta) sau de rally/circuit ai?
|
ofer eu 40 pe mini
|
vorbim pe mess...
|
1 Attachment(s)
3)ferrari f310 1996 scale 1/20 maisto made in thailand...ii lipseste volanu si o oglinda...pret...nustiu astept oferte..
|
Un VW Passat B6 Minichamps pentru Mercedes?
|
poze cu el?...
1)mercedes-benz s-class scale 1/18 maisto made in thailanda - 80 RON lipseste manerul usii dreapta spate... 2)ferrari f310 1996 scale 1/20 maisto made in thailand...ii lipseste volanu si o oglinda...pret...nustiu astept oferte.. miniul a plecat ... |
up!!!!
1)mercedes-benz s-class scale 1/18 maisto made in thailanda - 75 RON lipseste manerul usii dreapta spate... 2)ferrari f310 1996 scale 1/20 maisto made in thailand...ii lipseste volanu si o oglinda...pret...nustiu astept oferte.. |
up!!!!
1)mercedes-benz s-class scale 1/18 maisto made in thailanda - 75 RON lipseste manerul usii dreapta spate...-cu tot cu posta!!! 2)ferrari f310 1996 scale 1/20 maisto made in thailand...ii lipseste volanu si o oglinda...pret...nustiu astept oferte.. |
Quote:
|
Iti dau 20 pe Ferrari F1 :)
|
mercedes rezervat pana vineri...si astept raspuns de la thunder ....
|
deocamdata azi am vandut mercedesul l-am predat personal unui tip...iar formula pleaca maine spre THUNDER77!!! threadul poate ramane deschis deoarece nu o sa dureze mult si o sa pun iar machete...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning