![]() |
desene dragute
2 Attachment(s)
pareri,sfaturi orice comentariu e bine venit! vor mai urma si altele... si in curand voi pune si varianta finala a desenelor retusate de mine,/ desenele sunt facute de un prieten si nu le are cu netu, m-a rugat pe mine
|
Re: desene dragute
are talent baiatu...dar poate ar trebui sa abordeze alte subiecte
|
asta am incercat sa-l invat eu... sa se bage pe chestii ce merg puse pe masini,motociclete, ( si aceste chestii desenate de el merg.... dar trebuie sa incerce si altceva)... nu stui ce draq are netu sau forumul ca nu pot posta pozele... abia pe astea 2 am reusit f greu
|
2 Attachment(s)
in sfarsit reusesc in 15 min sa pun inca 2 desene! nu stiu ce naiba se intampla! si culmea numai la desenele astea imi face figuri :) :)
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze ! :)
|
mishto desenele ...da colegu asta al tau ...e destul de "bisericos" :D
|
si vrei sa folosesti kestiile astea k viniluri?!
|
2 Attachment(s)
ar merge folosite ca vinyl.. dc nu? numai ca trebuie legat de restul masinii desenul! oricum l-am invatat eu ce sa faca si o sa va arat cand se apuca de chestii care merg puse pe masini: dati si voi idei care merg pe masini inafara de flacari,dracusori,ingeri,fum,cai,soltati ....
|
bah frate...ii super femeia-molie aia!!!zi sa-shi mai duc coltzii din ***** la polishat...k face rani...
|
2 Attachment(s)
.......................
|
2 Attachment(s)
.............
|
frate da tipu are o obsesie!!! tie kiar iti plac desenele astea!? da, sunt bine desenate... dar totusi.... sa incerce alte teme
|
3 Attachment(s)
e normal sa deseneze la ce se pricepe cel mai bine nu? chestiile astea il atrag pe el asta e ! eu i-am dat si alte teme... dureaza!
|
sunt niste orori disproportionate.si totusi ce treaba au chestiile astea cu masinile?!daca n-au legatura nu vad rostul de a le posta(pe forumul asta).
|
ad1,are dreptate .........ce naiba..........hai sa postam: case,femei goale,floricele ,inimioare si alte chesti
postam aici masini sau alte tampeni ? chiar sunt curios.............. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning