![]() |
E36 - coupe ///M packet
13 Attachment(s)
am achizitionat aceasta masina in urma cu o luna dintr-o intamplare...Eram chitit pe un cabrio tot e36 dar nu a fost sa fie si am plecat acasa cu red cat.
Masina nu arata asa iar in decurs de o luna am investit sute bune. Este un 2,0 24v si full option va fii la sfarsitul saptamanii cand voi monta si clima...in rest are de toate;). jantele le voi schimba tot saptamana asta cu unele de m5 e34 |
Re: e36 coupe ///M packet
frumos frumos ce bord ai... ai grija de ea ar fri frumos niste jante bbs cum ai in avatar...
|
Quote:
|
Quote:
|
dar aripile spate sunt evazate ai avut ceva roti late presupun ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
dude wtfffffff ? cum ai putut sa renunti la jantele alea ???? serios ... sunt prea ***** !!!!!!
|
sunt roluite,se vede din poze ca au fost umflate:D
arata super masina sa o stapanesti sanatos |
2 Attachment(s)
Quote:
cele de m5 sunt 8JX17 ET:20 si 9JX17 ET:22....vor sta bine |
1 Attachment(s)
eu spun ca mai bine pui cu buza,parerea mea :D,arata mult mai bine,decat de m5
|
Foarte frumoasa pisica, se vede ca e intretinuta bine..sa o folosesti sanatos..din ce an e?
|
Quote:
|
Re: E36 - coupe ///M packet
Foarte tare masinuta, sa o stapanesti cu placere. Personal imi plac jantele de M si cele din primele poze....dar depinde doar de gusturi ;)
|
pune barosane tot 10j sau macar 9j tu sti ce e mai bine dar oricum da bine ceva lat ai si evazarea.. e pacat sa nu pui
|
Cateva intrebari, evazarile le ai facut pe la noi ?
Ceasul de temperatura uleiului chiar iti indica temp uleiului? sau are functia celui de consum.. cum e pe ceasurile non M? Daca iti indica temp uleiului ai facut vre o modificare sau e doar "plug & play"? Ce suspensie/arcuri folosesti? marca & cat o coboara daca ai idee... astept rasp... ms Si nu in ultimu rand, felicitari pt masina! P.S: Cred ca o sa te plictisesti repede de jantele de M5 e34... arata intr un stil dar ai avut jante mai grave pana acum ... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning