Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   De unde vine nick-ul fiecaruia ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/1467-vine-nick-fiecaruia.html)

Ford_V6 07-07-04 20:10

De unde vine nick-ul fiecaruia ?

O sa incep eu.

In anii 2001-2003 am avut un Ford Taunus cu motor V6 si de aici Ford_V6

DnI 07-07-04 20:53

Dani prescurtat dni si sa nu se vada urat am pus D mare si I mare adica
D n I

COObra 07-07-04 21:29

in liceu cineva mi-a zis sarpe si cum am ochelari - sarpele cu ochelari - cobra
coobra pentru ca pe net de obicei era luat nicku asta
SSSSSSSSssssssssssssss

g-spott 08-07-04 02:48

G-Spott vine de la Dj .. am ascultat o melodie si mia venit ideea cu nicku' ( DJ jose & G-Spott - House Of Justice )
G-Spot = Punctul G la femei :)

EvLSant0S 08-07-04 03:26

santos .. acum 3 ani am vazut primul film cu breakdance care m-a marcat... si acolo era un bboy pe nume Sant0s din Brazilia care inca o data spun ca m-a \"omorat\" era super bun ...EvL de la squad-ul de break care-l facusem dar dupa cum romanu` se apuca de ceva asa se si lasa.. si ramasai singuru care se mai tzine cat d cat deasa ceva...e marfa ca
Sant0s = inger sau sfant in brazilia si EvL vine de la evil ingerul rau sau cam asa.. oricum :) cert e ca Sant0s bboy-u din brazil am inteles... ca si-a bulit muschii de pe spate dand style neincalzit .. sper sa nu am soarta lui :) peace boys :) or bboys :P

B|shOp-VR6 08-07-04 09:27

B|shOp - un nick de-al meu mai vechi folosit in jocuri and stuff (primul meu nick a fost Dr.X dar cum taicamiu nu a vrut sa mai astepte doua saptamani sa-mi pun si eu la nr de la masina DRX, m-am suparat si l-am schimbat)

VR6 - doar stiti de unde...

zip 08-07-04 09:43

zip - arhivacam asa e shi mintea mea :oops: :P :P :P

E un nick mai vechi folosit la jocuri , mirc, chestii, socoteli :blahblah: :blahblah: :blahblah:

X-Ray-Eyes 08-07-04 12:16

1 Attachment(s)
X-Ray-Eyes ...
Il folosesc de multa vreme ..
De unde mi-a venit ideea ?
X-Ray stie toata lumea ce inseamna ... Razele X ...
Eyes = Ochii ...
O sa va intrebati adica ochi raze x sau ochii cu raze x ... E *** ... doar nu sunt vreun Atomic Kid care se crede Robocop ...
He He He !

Nu ... de la faptul ca vad F. Bine noaptea cand conduc sau cand stau in dreapta soferului ... si in general ca vad f.bine ...
Am vederea excelenta ... scanez zona in timp cemerg cu masina ... ca un aparat cu raze X.
LoL ...
Si imi place mie cum suna ...

SpeedeR 08-07-04 15:19

si eu care credeam k poti vedea prin hainele feteloor.... 8)

nickul meu SpeedeR e destul de sugestiv :D
imi place senzatia data de viteza, senzatie care creste proportional cu viteza.... dar sa nu credeti k sunt inconstient... cand e drumu gol, sa stiu eu k pot frana, si sa pot controla masina...

ma gandesc sal schimb, deoarece nicku asta lam scos in cateva secs pt k nu aveam ce sa bag la nume, iar nickul cu care dadeam pe pereti nu se prea potrivea :P :P :P

IS 18 BOG 08-07-04 16:14

E P o X - nume de placa de baza ... in tot cartierul unde stau sunt singurul fan INTEL .... adik din 50 de PC-uri cam 3 sunt intel ( e doar o statistica ) si de aia am zis epox ....... sunnt mai multe de zis .. .da oricum cand am vazut ca suna bine am zis .. \"gata asta-i bun\" am mai avut nick-urile B-Zeu si Boghy .... dar de mai mult de 2 ani ma numesc \" EPoX

IS 18 BOG 08-07-04 16:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
E P o X - nume de placa de baza ... in tot cartierul unde stau sunt singurul fan INTEL .... adik din 50 de PC-uri cam 3 sunt intel ( e doar o statistica ) si de aia am zis epox ....... sunnt mai multe de zis .. .da oricum cand am vazut ca suna bine am zis .. \"gata asta-i bun\" am mai avut nick-urile B-Zeu si Boghy .... dar de mai mult de 2 ani ma numesc \" EPoX

aa uitasem ca aici am nick-ul IS 18 BOG ---- prima data m-am inscris de aiurea aici ... si am vrut sa schimb nickul dar nu mi s epermite ... si am ramas asha .......... oricum toti ma stiu de EPoX ( cu \"o\" MIC )

RoSonic 08-07-04 16:21

la mine RoSonic e de vreo 7 ani ca identitate pe net :) .... nu mai tin minte de la ce... stiu ca trebuia sa fie Sonic.... dar cum erau cam ocupate conturile....a ramas RoSonic.....
acu vreo 5 ani cu aceasta denumire era pagina mea pe locu 5 in top100...cu mp3-uri and stuff....:)

Gabi 08-07-04 17:33

Oare al meu de unde vine?! :lol:

TheSinner 09-07-04 13:35

al meu... hmmmm... nick de irc, id de yahoo, nr la masina... plus.. :oops:

aicad 09-07-04 14:00

D A C I A
___>>>>

A I C A D
<<<<_____

All times are GMT +2. The time now is 14:04.

- Copyright 2026 4Tuning