![]() |
Vreau ascona b
Dupa cum spune titlul, vreau sa cumpar o ascona b. Astept sfaturi de la cunoscatori. Vreau sa mentionez ca nu vreau sa o fac o masina de weekend, ci una care sa fie utilizabila zi de zi si eventual curse. Mersi anticipat pt sfaturi pertinente;-)
|
Re: Vreau ascona b
|
Baga un ochi aici http://forum.opelclassic.ro/viewtopic.php?f=2&t=22 .....zi cu zi si curse nu prea se potrivesc...
|
Quote:
|
pe ascona din cate stiu eu au fost motoare ohc ..si ai putea sa pui un motor de vectra ..calibra...dar o sa te coste ceva omologarea
|
Coasta, coasta, da tre sa ma duc la buc la laboratoru ala de teste?
|
http://www.rarom.ro/RO/article--Ce_t...lui_--195.html
In prima faza intrebi la RAR.Da' nu la telefon ca intrebatu' la ei e pe bani. Completezi o cerere in care zici ce motor vrei sa pui in locul celui original si atunci iti zic ei daca se aproba cu/fara test dinamic. |
Quote:
|
iti zic eu..suporti de facut ...la motor ..suporti la cutie...modificat cardanu...intra sa vezi ca eu am pus motor de bmw pe manta
|
2 Attachment(s)
Se poate pune. Mai ales la englezi si nemti am vazut multe ascone/mante cu motoarele astea.Astea sunt poze cu o manta de rally din Ro care nu a fost alergata inca si cred ca e omoligata ca masina de competitie.
|
Quote:
|
Quote:
poti detalia povestea cu manta asta? eventual mai multe poze. thnx. |
E manta lui Florin Nuta.Mai multe poze nu am..pe astea le-am facut in graba.Detalii tehnice nu stiu foarte multe.Fii mai specific cu ce detalii vrei si il intreb pe proprietar.
|
Proprietarul nu e membru pe forum? Poate ne descrie un pic masina si ne spune si cum e cu intretinerea...
|
proprietarul nu membru e si nici nu cocheteaza cu calculatorul din pacate...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning