![]() |
provocari cluburi!
aici sunt binevenite orice gen de provocari intre cluburile auto din cluj,asta in ideea in care speram sa ne mai stimuleze putin ca si cluburi sincer nu de alta dar din cate stiu eu si ce am vazut prin cluj e fff slabut nivelul cluburilor de pe la noi. asta nu inseamna ca nu sunt masini bune la noi,ma refeream strict ca si cluburi pe partea de motoare:)
ca si numar am vazut o groaza de stikere de la cluburi mai legale..mai putin legale etc... ca si idee am putea enumera putin cluburile de pe la noi care au rasarit in ultima vreme ca si ciupercile dupa ploaie cu conditia sa nu se supere cineva daca nu mentionez un anumit club si sa completeze so...bag eu de la ine cateva ce imi vin in minte ilegal lifestyle cst csr time squad custom crew moto maniacs team namo urban motorsport anonymous motorsport fanatik motorsport outlawz so....enjoy the trip:-) |
Re: provocari cluburi!
am mai vazut prin cluj......"club eztrada"
|
si cica mai este un club "fastline"...dar nu is sigur :-?
|
fastlane cruisers.... :P asa se numesc ;)
|
multe cluburi in cluju' asta :))
oricum marile provocari vor fi pe 10 octombrie la dezmir :D |
eu provoc toate cluburile in a avea mai mult bun simt in trafic dar si in parcari...
|
Quote:
tocmai ca inainte de 10 octombrie se fac provocarile ca atunci sa fie onorate.....oricum va fi si un concurs intre cluburi dar despre asta o sa va dea detalii organizatorul:) |
shi cei care nu fac parte din nici un club...pe cine provoaca?:D
|
Apei daca tot sunt atatea ... isi mai fac si ei unu :P
|
Daca tot va provocati intre cluburi ... va astept sa demonstrati care club e cel mai tare pe dyno... la dyno race! Evenimentul a fost anuntat aici --> https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274...ml#post2630145
Fiecare club aduce 3 masini, una aspirata, una turbo benzina si una turbo diesel, se masoara, se aduna caii putere masurati la roata si care club "da cel mai mult" este clubul cel mai tare. |
Sorine ar trebui sa faci un thread separat pt asta . Ar sari in ochi
|
in cadru legal?sauuu.....nu?raspunde in pm
|
nu inteleg de ce la dyno nu e si diesel aspirat?? :P. este vre-un club cu un diesel aspirat mai puternic de 136 cai?? :D
|
da... duba lui Horea :lol:
|
Quote:
sorin.....chiar ziceai ca publici tot regulamentul.....fa si tu doar nu tii leneee un topic cu evenimentul intreg:) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning