![]() |
Cumpar prezoane
ma intereseaza 16 prezoane , 12x 1,25 cu filet minim 25 mm , merg pe fiat , alfa , peugeot , citroen , lancia , nu conteaza daca sunt pentru aliaj sau tabla
|
Re: Cumpar prezoane
am eu 20 prezoane originale luate de pe un audi a4 nu stiu dak iti sunt bune dar ti-am zis poate iti sunt de folos 150 ron toate...bafta
|
din pacate pe audi este alta marime , sunt o idee mai groase , merci de oferta
|
sal
ptr ce masina si ce jante vrei sa folosesti. am eu prezoane dar trebuie sa stiu de care vrei |
pai asa cum am zis in primul post sunt 12x1.25 , le vreau pentru un fiat , pentru jante aliaj , cele care le am acum pe jantele de tabla au lungimea filetului de 20 mm si sunt prea scurte , de acea am nevoie ca filetul sa fie 25 sau 27 mm
|
Quote:
|
Salut am eu prezoane de jante de aliaj , eu leam luat pt un logan daca le vrei lasami un PM ..... bafta
|
Userul ACESTA are prezoane de care doresti tu, ti le face pe comanda, cum si cate doresti.
|
exact cu acel user sunt in tratative , daca nu rezolv cu el continui cautarile
livache : daca stiam ca ai si nu se potrivesc ale mele ziceam sa mi le fi trimis odata cu jantele de alfa :) mcn : nu cred ca se potrivesc cele de logan , posibil sa fie mai groase |
up...se pare ca nu are modelul care imi trebuie
|
Quote:
|
100 ron cu tot cu transport? ca daca e fara nu am facut nimic
eventual 100 ron si trimise cu posta romana |
Quote:
|
ai dreptate , dar am gasit la 128 ron setul de 16 prezoane noi in magazin , speram ca second hand sa fie mai ieftin , de asta am apelat la internet , ramane sa ma gandesc si te anunt
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning