![]() |
VW Beetle "JET-POWERED"
8 Attachment(s)
|
Re: VW Beetle "JET-POWERED"
un filmulet ? e chiar prea ciudata masina , nu-mi place deloc cum arata dar in cazul de fata nu conteaza cum arata , conteaza ce poate
|
masina zici ca e din Man In Black :)))
|
intradevar e aiurea asa cu catai evacuarea aia in spate doar a pus motoru ala pe ea fara sa mai schimbe cva la aerodinamika....periculos...daca scoti bancheta din spate la super nova poti sa faci acelasi lucru :D
|
Quote:
Masina asta e dragster..ce mai? :D |
INSANE!!! Nu intzeleg de ce au ales tocmai beetleul da in fine! curata nebunie!
|
Oricum asa ceva sa mai vazut chiar aici p 4tuning. De exemplu sunt niste poze cu o Toyota MR2 din prima generatie care are 2 astfel de motoare, iar la galeria cu poze de la salonu de tuning d la Paris parca e un Peugeot 206 tot in acest stil. Parerea mea e ca acestea sun adevaratele supermasini, in acelasi timp si tunate
|
:) nu cred ca v`atzi dori sa statzi in spatele acestei mashini prin trafic si cumva sa se grabeasca omu :)
|
0-100? :rolleyes2
|
Sau sa-l vezi in fata... "Ia uite-l si pasta isi cara instalatiile... abia se misca" si sa-i dai flashuri sa se dea la o parte.... :d
|
e tare rau de tot miash lua si eu unu dar imi e ca consuma cam mult dar il trec pe gpl =))) :))
|
3 Attachment(s)
Ia uitati ce a mai facut omu ala:
Attachment 74285Attachment 74286Attachment 74287 Cica scooterul nevstei :lol: |
daca ii pune aripi cred ca isi ia zborul :)
|
Quote:
|
asta da ... fast and furious ...
la asta chiar ca ii scuipa foc tzeava de esapament .... :))))) care ar da o liniutza cu el ? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:28. |
- Copyright 2026 4Tuning