![]() |
EDONIS super car
9 Attachment(s)
Transmission 6-Speed Manual
Engine Type Twin-Turbo V12 Displacement 3760 cc Horsepower 680 bhp @ 8000 rpm Torque 543 lb-ft @ 3200 rpm Performances · Maximum homologated speed: > 365 km/h · Acceleration: 0 - 100 km/h < 4 sec. Safety devices · ABS · AIR BAG · Integrated roll-bar |
Re: EDONIS super car
e urata...da` in rest e bine...performante..si mai ales puterea scoasa dintr`un motor relativ mic..e de laudat k are unele sisteme de siguranta :)
|
super imi place foarte mult cum suna datele tehnice...dar atat
in fata este draguta dar in spate e urata rau de tot adica pare a fi neterminata! |
bro ...cred ca nu stii anul de fabricatie ...de zici ca este ''neterminata''
( asa este si mc Laren F1 ....tot neterminata pare la dorsal ...) 2001 |
1 Attachment(s)
un mic film de prezentare ...si perioada fabricarii
|
spatele e fain, doara e copiat dupa cel de la Zonda.
Dar fata pare suparata(nu nervoasa, ci suparata), si asta nu trebuie la un supercar. Cu 680 cai putere deja e pe teritoriul lui Enzo, MC12 |
Asta e in acelasi timp o masina foarte urata respectiv foarte frumoasa!!!:)
|
mie nu-mi place cum arata :lemon:
|
nu arata stralucit dar macar are performante de luat in seama;)
dar un price ceva:rolleyes2 |
uite-asa e:sad: :sad: :sad: ... dati-i mai ceva bun ca mai are putin si plange :-P
imi aduce aminte de un basset hound http://www.gotpetsonline.com/picture...hound-0101.jpg |
e tare ca design dar aduce a corcitura de Mclaren cu Pagani sau mi se pare mie ?
|
Masina e un prototip pentru a arata capacitatile celor de B engineering. Probabil nu va fi pus in vannzare. E normal sa semene si cu Zonda si cu McLaren, legile aerodinamicii sunt aceleasi si in Emiglia Romana si in Surrey. Masina e bazata in mare parte pe Bugatti EB 110.
Interesant e sistemul cu 2 superchargere fata de cele 4 turbo ale lui Bugatti. |
ce legatura are aerodinamica cu cele 2 masini , de acum in colo toate masinile cu un coeficient bun de aerodinamicitate tre' sa fie copii ale celor 2?
|
E concept sau iese pe piatza!?
|
Vezi dumneata, pentru a depasi 300 de kilometri pe ora fara sa folosesti un motor de avion trebuie sa treci nitel prin tunelul aerodinamic. Daca lasi designerii s-si facade cap, ori decoleaza masina, ori se opreste la 240 km/h.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning