![]() |
Noul Matiz sparge piata din septembrie
3 Attachment(s)
Noul Matiz sparge piata din septembrie
General Motors a facut publice imaginile noului Matiz. Revolutionar, acesta beneficiaza de tehnologii avansate, reprezentand un pas urias din punct de vedere tehnologic fata de generatia anterioara. Design nou, interior adaptat nevoilor fiecaruia, produsul celor de la GM reprezinta un salt facut in categoria “mini” din care face parte. Ca si motorizare, va exista o singura varianta, 1.0 L 16V DOHC. Aflat in gama Daewoo, acesta va fi pus in vanzare incepand de luna viitoare in Europa, Asia si America de Nord, cu preturi situate in jurul sumei de 8,000 $. |
Re: Noul Matiz sparge piata din septembrie
:D prea scump
|
Design dragut...dar aduce cu o alta masina:rolleyes2:?:
|
Frumos,dar copiat dupa alfa si seat(la manerele de la portiera spate)
|
matiz ? o,O
|
Quote:
|
Un pas mare ptr GM/Daewoo. Pretul mie mi se pare maricel dar daca stam sa ne gandim ca alte modele de aceeasi clasa depasesc aceasta suma o sa zici ca e o afacere buna pt cei care cauta un astfel de autoturism.
|
8,000 USD = 5,621 EUR Cam mult, si numai o singura motorizare! Si daca rugineste ca modelul vechi... (am vazut un Matiz, de fabricatie dupa '00, ruginit de m-am speriat, cine nu ma crede atasez poze, daca mai e masina unde stiu eu)
|
Tot mai frumos era conceptul... pacat ca nu l-au scos pe ala...
|
hehehehhe
am un suzuki splash si vreau sa zic ca noul matiz e copie perfecta....identica... ce jeguri de coreeni....nu imi vine sa cred |
modelul e chear reusit faza de actualul care e dea dreptul hidos(chevrolet matiz)
|
Quote:
|
mai bine dau 8000$ pe logan care e mai mare si motorizarea mai decenta
|
Pentru masina urbana poate fi o alegere buna...
avand in vedere greutatea si consumul masinii... |
e super uratt!!!! are farurile din fata pana sus in parbriz si mai e si cu 2 usi deci nici pe taxiu nu va putea fi bagat :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning