Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Skoda tuning (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning.html)
-   -   Da-i pedala :)) (https://forum.4tuning.ro/228-skoda-tuning/139034-pedala.html)

marm3_TDi_power 19-08-09 19:10

Da-i pedala :))

Salutari...sper ca am postat unde trebuie. Cat de complicat este sa-mi pun o pedala de acceleratie din aceea "din podea" la skoda octavia I ? Ma intereseaza sa nu fie de modificat mare lucru,maxim o balama in podea,ceva de genu :) Daca stie cineva cum se face operatiunea asta,il invit sa ma lumineze:oops:

SKR* 19-08-09 23:04

Re: Da-i pedala :))

Ce naiba o`i face cu aia :shock: ?

marm3_TDi_power 20-08-09 00:42

e mai comoda,imi place mie mai mult :D ca sa faci heel-to-toe la diesel...e putin mai greu :))

SKR* 20-08-09 00:49

Niste pedale sport si gata heel&toe ;)

marm3_TDi_power 20-08-09 00:52

ai mers vreodata cu o masina care sa aiba pedala din podea? o poti apasa din orice pozitie,oriunde ,oricand,n-ai cum s-o ratezi cand vrei sa calci :) de-aia vreau sa-mi pun asa ceva. si SPER sa ma lumineze si pe mine vreun maestro de pe forumul asta ;))

SKR* 20-08-09 01:07

E-Class. Dar nu inteleg cum n o nimeresti pe asta? :)))))

skoda boy 20-08-09 23:05

Te rog frumos poti sa imi explici care este faza cu heel& toe? am vazut la fifth gear parca dar nu m-am prins cum si in ce conditii se foloseste .BAfta

SKR* 20-08-09 23:21

Sper sa intelegi de aici.

eddycdk 21-08-09 06:43

e super confortabila asta din podea
ia-ti Octavia II...:lol:
glumeam... exista niste pedale sport cu acceleratia mai lunga, insa nu din podea
la Golf V, Octavia II, Passat & CO. in pedala, acolo jos este si EPC unit-ul
nu cred ca ar merge adaptata la a ta...

marm3_TDi_power 21-08-09 07:02

EPC unit = ? eu o singura masina am condus cu acceleratie din podea,anume un vw caddy (afara de un autobuz :)) ) si ca veni vb mai sus de heel&toe eu am zis ca se face mai greu nu din cauza pedalei,ci din cauza motorului pe motorina care nu este asa de prompt la apasarea pedalei . adica ar trebui sa apesi putin inainte sa nu te zdruncini,+ ca mi se pare nefolositoare pentru mine aceasta tehnica.rev matchingu' e alta poveste :P

eddycdk 21-08-09 07:04

Quote:

Originally Posted by marm3_TDi_power (Post 2573953)
EPC unit = ? eu o singura masina am condus cu acceleratie din podea,anume un vw caddy (afara de un autobuz :)) ) si ca veni vb mai sus de heel&toe eu am zis ca se face mai greu nu din cauza pedalei,ci din cauza motorului pe motorina care nu este asa de prompt la apasarea pedalei . adica ar trebui sa apesi putin inainte sa nu te zdruncini,+ ca mi se pare nefolositoare pentru mine aceasta tehnica.rev matchingu' e alta poveste :P

electronic pedal control - nu are cablu de acceleratie, este electronica

SKR* 21-08-09 16:39

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2573937)
in pedala, acolo jos este si EPC unit-ul
nu cred ca ar merge adaptata la a ta...

Stai linistit, se adapteaza cam orice, insa pe mine m ar speria pretul la manopera + piese pt asa ceva :lol:

marm3_TDi_power 21-08-09 16:41

Cred ca imi bag picioru in ea de acceleratie din podea :)) desi imi place mult rau :(

SKR* 21-08-09 16:45

Lasa ma, ca poti sa bagi picioru si in asta :lol:

eddycdk 25-08-09 06:09

Quote:

Originally Posted by marm3_TDi_power (Post 2575407)
Cred ca imi bag picioru in ea de acceleratie din podea :)) desi imi place mult rau :(

ti-am zis: cauta model de pedale sport cu acceleratia cat mai lunga (e pe aproape la lungime, numai ca nu iese din podea)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning