![]() |
BMW 316 sedan
5 Attachment(s)
dulu climatronic ,scaune si bancheta din piele , geamuri fata electrice , oglinzi electrice si incalzite , jante pe 17 OZ, radio cd Blaupunkt , itp valabil 2011 , propietar , la pretul de 4200 euro negociabil....
|
Re: BMW 316 sedan
up cu pisica....
|
mai multe detalii..de exemplu din ce an e, de cat are motoru....
|
5 Attachment(s)
intradevar, am uitat detalii importante... anul fabricatiei 1994, intrata in tara de anul trecut...
motor de 1,6-105CP, benzina, consum mic ! ... alte mentiuni: servodirectie, volan sport, 1 airbag, ABS, anvelope noi, bara spate M3,semnale si stopuri fumurii, proiectoare,eleron luneta, pielea nu e rupta, toba finala sport (nu e galagioasa!). masina e in stare tehnica de exceptie ! baga frig "de-ti clantane dintii" , vorba unui coleg de forum :) |
up cu un pret nou .....4100 e......
|
un coupe 318 is te intereseaza la schim ??????
|
schimb cu o vectra b1 din 98? motor 136cp
|
nu merci nu vreau decat variante diesel....la valori apropiate.nu am bani de diferenta.....
|
up.........cu placute frana si bielete antiruliu noi.....
|
coupe-u til dau la schimb ......(am nevoie de masina in 4 usi)
|
Quote:
|
iti ofer un mercedes e200 diesel din 1995, cu piele , electrice etc
|
Quote:
nu am vazut eu bine sau chiar are doar 75CP din 2,0L ? cate mil. de km are mercedesul ? |
bunnnn........rectificare de pret 4000 e.....a primit si o.b.c-ul mare (cel cu 18 butoane)
|
ok.........lasam pretul meu la o parte....si va astept cu ofertele voastre.....reale.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning