![]() |
2 Attachment(s)
daciuta mea:-P
|
Re: DB_02_JEO
masina arata binisor.......
unele idei: inainte de a incepe de a mai face una alta la ea(imbunatatiri) sa fie perfecta sau aproape perfecta din punct de vedere tehnic.... ai putea sa ii pui niste jante canada de 5,5(extrabalon) fara capace daca ai schimba capota si ai aduce-o la starea initiala ar fi si mai bine..... bare nichelate prelungirea aia de fibra de sub bara fata.... un pic mai jos...... o vopseluta a da si renunta la pragurile alea cu ghetei |
5 Attachment(s)
planurile mele sunt
jante in 4 prezoane evacuare sport motorul este de 1.6 dar vreau modificari vopsit bara fata-spate Dar cum sa ii cobor si eu garda?dupa ce schimb jantele o sa atinga cauciucul in aripi? |
fa modificarile pt 4 prezoane, si dupaia ii umfli aripile si apoi o lasi low...
|
dupa ce fac modificarile trebuie sa fac omologare pt 4 prezoane....?
|
Quote:
|
frumushica masinuta ceva arcuri mai scurte si tari,cel putin pe spate
|
vreau sa o cobor si pe fata dar nu stiu cum sa fac...azi am schimbat jantele,am pus fete usi de fibra si am montat trapa:-)
|
Quote:
|
Scuze ca nu am mai dat nici un semn dar bunicul meu:((uhh Am facut poze si o sa pun:(
|
DB_02_JEO
un nou proiect:D
|
Asteptam pozele sa vdm..Dumnezeu Sa-L ierte!
|
Masina ai vrut sa o vinzi sau ai cumparato recent?
Dumnezeu sa-l ierte. |
DB_02_JEO
1 Attachment(s)
cea veche nu a fost facuta pt vanzare ca am bagat multi bani in ea dar pana la urma a trebuit sa o vand ca era mancata la oale spate si un lonjeron:sad:
|
asta este noua achizitie...noul proiect la care am schimbat masca fata dar nu stiu cum sa aliniez farurile bine si ma chinui de cateva zile ca nu vin lipite de capota:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning