![]() |
jante golf 4
4 Attachment(s)
intr-un final mi-am pus si yo jante ca numai suportam pe cele de tabla
DBV 16' fata 205/55/16 spate 225/55/16 |
Re: jante golf 4
frumoase, nu vrei sa facem schimb?:D
|
nu fac schimb:D
|
stie cineva ce efecte negative pot apara,gen: consum mare,se poate strica caseta de directie,bucsi stricate etcc..:?:
|
in primu rand vei avea un consum ridicat nu prea mult dar va fi, dupa acul de viteza nu-ti va mai indica viteza reala, servo directia este putin mai mult "coxata" (roata e mai lata) insa ai o aderenta mai buna si o stabilitate ridicata in rest drum bun :)
|
Quote:
jantele au cumva 9j latime si et 15? sta bine in curbe da rupe servo. cauta sa faci schimb cu cineva sa iei 2 pe fata de 7,5 latime si o sa vezi k este altfel..... in rest jantele arata bine dar sa ai grija la borduri k se f.....t repede |
daca pun cauciucuri mai mici pe fata si alea dupa fata le pun pe spate se simte ceva diferenta??
|
pierzi din stabilitate in curbe...eu le aveam 205 toate 4 si statea bine fara suspensie.
|
aiurea ma luat garda ca nu am rotiile trecute in talon,stie careva daca le pot trece in talon si la centrele de ITP sau trebuie neaparat sa ma duc la RAR:x
|
aiurea ..eu am 205/55/16 in talon
fara sa le trec eu |
Quote:
Cum de te-au oprit si unde, cu ce ocazie? Si eu am 205/55/16" si nu le am trecute in talon. |
mau oprit ca am depasit pe linia de tren:x,si gaboru se uita la masina si urmatoarea lui intrebare a fost pe cat sant jentile,acum ce sa il mint i-am spus adevaru pe 16",gata se retine si talonu,offf asta imi trebuia,ma-m chinuit o juma de ora sa imi dea permisu si talonu
|
Ai cotizat ceva?
|
era un pustan cred ca avea 20-22 ani mi-a dat amenda de centura,numai depasesc in viata mea la trecere de cale ferata,nu iam dat nimik ca nu a vrut
|
2 Attachment(s)
poze noi etriere vopsite
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning