Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Battle Volvo C70 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/12965-battle-volvo-c70.html)

Rares 12-02-06 22:54

Battle Volvo C70

12 Attachment(s)
Votati si voi :) si spuneti parerea :)

metal_militia 12-02-06 23:17

nu am votat k e si masina mea acolo...toate sunt frumoase si reusite, calitatea lucrarilor a crescut f mult in ultimele luni si deja s-au conturat diferite stiluri proprii...misto treaba :wink:

mie mi-au placut mai mult alea simple si culori nu prea stridente...nu dau nume sa nu influentez votantii :roll:

ALXutz 12-02-06 23:20

In principiu batalia se da intre Gabi, Masskillz, Maskt, Raisa si Rares din punctul meu de vedere.

Votul meu merge catre Maskt, desi: nu ai umblat deloc la \"suspensie\", ai aceiasi roata fata/spate, grila fata are niste \"gauri\" cam ciudate dupa inlaturarea emblemei volvo.. per total imi place bodykitul, culoarea desi nu e f spectaculoasa este cea mai reala, masina per total imi place cel mai mult

Remarc faptul ca nimeni nu a coborat masina cum trebuie, multi ati preferat sa coborati fundalul cu totul si sa refacti cladirea in partea de sus. In plus de asta, Gabi, eleron stramb, roti mult intrate sub masina (cam nefiresc), angel-eyes nerealist; Madskillz, culoare stock, oglinda schimbata doar pe dreapta.. per total masina dragutsa dar de data asta maskt a fost mai pe gustul meu, parca e ceva mai clean; Raisa si Rares, in mare parte acelasi bodykit, imi place solutia aleasa pentru partea frontala, foarte agresiva, dar prizele de aer din lateralul masinii par destul de false, la fel, culoare stock.. nu prea v-ati omorat cu \"vopsitul\" nici unul :P

Astea sunt asa in mare, ca ar mai fi multe de zis.. per total felicitari tuturor, in special celor mentionati aici.

AleXXL 12-02-06 23:36

alex maxx ... frumos :wink:
e cea mai reusita din punctul meu de vedere...bv :wink:

200SX 12-02-06 23:37

da toti i-ati dat cu jmirghel pe vopsea, nu era mai frumos daca-i dadeati un luciu o reflexie la vopseaua de pe masina, la toti arata de parca ar fi vopsita prin spatele blocului

votez co originalul :roll:

alex_maxx 12-02-06 23:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"200SX\"
da toti i-ati dat cu jmirghel pe vopsea, nu era mai frumos daca-i dadeati un luciu o reflexie la vopseaua de pe masina, la toti arata de parca ar fi vopsita prin spatele blocului

votez co originalul :roll:

eu ma scot...inca nu stiu sa dau luciu si daseta ...are cineva o masina daia de polishat :P ...inca nu am ajuns atat de avansat ! ;)

10q AleXXL !

dshockevo 13-02-06 01:06

Parerea mea cele mai bune 2 lucrari ar fii :
Madskillz si Maskt

greselile nu le mai enumar pt ca le-a spus alexutz mai sus :P
+ Madskillz : masina pare agresiva, imi place la nebunie vinilul de pe lateral
+ Maskt : a modificat farurile, culoarea e originala (cel putin eu nu am mai vazut :lol: ) , si foarte curata ...

...vot Maskt !

Sry people , maybe next time :wink: !!!

Rares 13-02-06 01:33

re

eu nu obisnuiesc sa le vopsesc motivul parerea mea,daca dai o vepsea pe masina iti mai stergi din defectele masini eu am hotarat sa o las nevopsita ca sa se vada greselile nu sa le ascund ;) work clean :)

ra2 13-02-06 13:46

BHA....ALA CARE A FACUT POLL'U E UN BULACHE....DC NU A PUS SI VOLVO MEU?:( :cry:

GolfuletzS 13-02-06 13:59

taote sunt frumoase....

madskilz...desi are o gresala care se vede.... .

Gabi 13-02-06 14:07

madskilz, CLAR! :peace:

Golf: despre ce greşeală vorbeşti? Despre grila faţă, cumva? :P O altă greşeală - mai mică - e roata din spate, la care lipseşte puţin din cauciuc.

Oricum, de departe cea mai frumoasă lucrare! :peace:

Şi lucrarea lui Rareş îmi place - simplu şi curat. A Raisei este puţin modificată faţă de a consoartei (dacă nu e aşa, îmi cer scuze, da' mi se par foarte asemănătoare). Altă lucrare care mi-a plăcut este cea a lui TazAless (exceptând geamurile).

PS: merci, ALXutz, pentru considerarea, da' nu cred că mă pot compara cu skilzu'.

GolfuletzS 13-02-06 14:08

nup .... ;) daca esti atent... vezi ca ... a scos stalpu de sustinere.... si a pus geam in loc... da pe partea cealata a uitat :D

vlad_VSV 13-02-06 15:33

volvo

chiar asa de urata am facut-o de nu va place.....scuze offtopicu' :oops:

blowwind 13-02-06 16:13

Re: volvo

Quote:

Originally Posted by \"vlad_4tuning\"
chiar asa de urata am facut-o de nu va place.....scuze offtopicu' :oops:

si te`ai hotarat sa te votezi singur :P sau ma insel ?

ra2 13-02-06 16:24

ce nu inteleg e ca dc nu a fost pus si volvo meu:(

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning