![]() |
REZULTATELE etapei cu nr 5
GRUPA A
^^^^^^ La egalitate Tudorica Alexandru - Dacia - nr concurs 120 Popescu Emil - Dacia berlina rosie - nr concurs 126 GRUPA B ^^^^^^ Popescu Victor - Opel Kadet GSI - nrc concurs 115 GRUPA C ^^^^^^ Ionescu Adrian - Seat Leon - nr concurs 002 GRUPA D ^^^^^^ Catoiu Dragos - Opel Astra Bertone turbo - nr concurs 074 GRUPA E ^^^^^^ Petrescu Liviu - Audi TT - nr concurs 076 GRUPA F ^^^^^^ Enteanu Andrei - Subaru Impreza WRX STI - nr concurs ??? GRUPA G ^^^^^^ Otelescu Nicolae (roscatu) - BMW m3 - nr concurs 082 GRUPA H ^^^^^^ Enteanu Andrei - Subaru Impreza WRX STI - nr concurs ??? |
parca era impreza
Zoliat: ms pt observatie |
la grupa A de unde au aparut cistigatorii?io tin minte ca au fost libere
|
Si... Andrei Enteanu de ce apare la 2 grupe ?! Se poate inscrie la 2 ?!
|
se poate orice....................de ex sa dai 500 000 si sa te dai doar odata asa de fan............ce grupa A mai conteaza dar totusi sint 2 cistigatori la grupa A, de unde ....nu stiu :?:
daca nu cer prea mult sa ma lamureasca si pe mine cineva |
1 Attachment(s)
Am vazut care sunt castigatorii, dar stie careva ce premii s-au dat? daca s-au dat....
|
Dar de unde!!!
La grupa A Dacia Berlina rosie le-a facut pe KVX (berlina alba) e blat clar!!!
|
asta asa e :) eu stiu ca si-a luat-o kwx-u, cum e? voi ce stiti?
|
Am si dovezi!!!
Un prieten a facut poza de la linia de finish iar eu eram tot acolo si am vazut clar
|
deci ca sa intelegem si noi astia mai fraieri....
la grupa A au fost sa zicem 10masini.... s-au dat o singura data 2 cate 2.... si au ramas 5castigatori si 5 pierzatori... si din cei 5ramasi in cursa care nu sa mai continuat... sa hotarat ca cele 2 dacii sunt castigatoare fata de celelalte 3masini si la egalitate intre ele...bunn care au fost criteriile....dupa cum vad eu ar fi cam asa: o dacie a \"facut\" alta dacie..rezulta un finalist... un oltcit a facut o dacie...da nu se pune ca e oltcit si probabil ca a fost o intamplare.... un opel corsa de 90cp si vre-o 650kg nu a mai participat?....sau a adormit la volan si a fost \"facut\" de o dacie de maxim 80cp si vre-o 950kg... parca mai era si o skoda pacolo...etc... daca tot nu se castiga nimic din cursele astea de ce nu suntem si noi putin corecti ? |
de ce nu raspunde nimeni la intrebarea de unde au aparut cistigatorii de la grupa A ??? :?:
|
Eu unul nu stiu raspunsul. Ai incercat sa vbesti cu cei de la Legal Racing ?
|
eu zic sa datzi un telefon celor de la LR sa va lamureasca care au fost criteriile.. cu siguranta de la cei de pe site nu vetzi afla.. si nuj daca cei din LR va vor raspunde prea curand.. :D ;) sau poate ma insel! :))
|
La grupa A eu am fost cu corsa de 90 de cai...nu aveam 650kg.... :lol: as fi vrut eu ...800...oricum cred ca nova SUA m-ar fi facut dar oricum vroiam sa ma dau in mansa a doua cu el...dar de aici pana la castigatori......singurul lucru pe care il pot face e sa nu mai particip, pana la o organizare mai buna si nu una lamentabila.... macar am un motiv de bucurie si anume ca unul dintre organizatori....cielo macar a pierdut in fata leonului tdi :twisted:
|
CUM E POSIBIL??? Ah, uitasem - nimic nou :D
A pierdut Cielo? Vai! Cred k a avut probleme k altfel nu-mi explic ( -> ironic). Grupa A EGALITATE???????????????? Dupa ce? Dupa care cronometru cu 3 zecimale?????????? \"Dacia, pe dumul cel bun\". Dar a ramas singura pe drumul asta k oamenii...nu s-au suit in ea... Ma intreba cineva daca am participat. Acum pot raspunde de ce nu - \"nu merita!\" Bafta! Poate la urmatoarea etapa (indemanare) o sa fie mai bine. Sper - pt k particip (daca ma mai lasa :D ) Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:36. |
- Copyright 2026 4Tuning