![]() |
Espero --RAT STYLE--
5 Attachment(s)
Salut tuturor,
Intr-un final am decis sa deschid si eu un thread cu al meu sobolan, am vazut ca mai toti au thread-uri deschise asa ca sa ii dam drumu ! Cu ocazia asta aflu si eu niste pareri din partea cunoscatorilor sau mai putin cunoscatori, sfaturi si reprosuri. Espero ---- 1.8, 70kw, 95cp |
Re: Espero --RAT STYLE--
Arata bine ''sobolanu'' tau... Cred ca stii si tu ce ii lipseste sau ce ar trebui sa ii faci, si nu mai e cazul sa iti mai spun eu... bafta!
|
Succes cu Sobolanu...dar doar asa ca idee...click pe http://i39.tinypic.com/2itpwmp.jpg si vezi RAT STYLE ;)...cam nepotrivit titlul threadului :) sau asa ai de gand sa il faci? Ar fi tare :D
|
:)))), ce tare nu stiam treaba asta...
|
rat style= mad max style...chestii d genu :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Bafta cu masina ....uite cateva rat rod's poate furi' vreo idee:lol: LE : Imi place culoarea mi-se pare cea mai reusita pentru ESPERO;) |
draguta masina...se vede ca este ingrijita;)...
Ideile cred ca le cam ai si tu, banuiesc ca finantele lipsesc. :) P.S. Omu' cand a dat titlul thread-ul s-a gandit la placutele de inmatriculare, masina clar neavand nicio legatura cu Rat Rod-urile ;) |
Frumos Espero, ingrijit si bine ai venit pe forum.
Un Rat adevarat presupune o masina cu sasiu, si coca separata. Diferenta esentiala dintre un rat rod si un hot rod este ca la rat rod grinzile de la sasiu nu se inchid , raman deschise asta duce la un pericol mai mare de torsionare a sasiului la puterii mari, la rat rod grinzile de la sasiu au forma de "u" ceva de genu: " [ ", iar la hot rod pt o siguranta mai mare grina de inchide complet si arata ca un patrat sau dreptungi " [] ". Plus la rat rod este specific caroseria ruginita, adika se lasa caroseria la corodat natural, sau se corodeaza artificial prin anumite substante , cand ajunge la efectul dorit se aplica o substanta care opreste coroziunea si pastreaza acel aspect pentru totdeauna. Un adevarat RAD ROD are intotdeauna sasiu complet, si sunt masini clasice gen ford T, A etc. Cam greu sa incerci sa faci RAT ROD dintr'un espero, si mai ales in romania. |
Quote:
in care sa predomine ideea de confort.. PS: keep it clean ! cu siguranta nu s-a gandit proprietarul masinii la rat-style cand a inmatriculat-o!:???: |
7 Attachment(s)
Credeti-ma ca pana sa deschid aceast thread nu stiam de treburile astea, dar omul cat traieste invata...:P.
Si hai sa facem cateva upgrade-uri ca parca s-a invechit....cum ar fi inlocuirea tobei cu una sport. |
1 Attachment(s)
Am cam asteptat ceva timp pt. ea dar eu zic ca a meritat, se aude marfa si nu este foarte zgomotoasa daca tii masina turata la o turatie constanta nici nu se aude deci la drum lung nu-ti trebuie pastile de cap.
|
2 Attachment(s)
Masina a primit o suspensie Ta technix 60/40....
|
5 Attachment(s)
Cam asa arata dupa montarea ei...
|
Fara jante arata...ciudat:rolleyes2 dar sunt in plan nu?
|
Zici ca e sareta nu ca arata ciudat, primul lucru asta voi face, trebuie neaparat sa-mi gasesc jante !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning