![]() |
Golf V cu usi de Lamborghini
1 Attachment(s)
un golf frumos.....
|
masina aia apartie lui Ionut Stancu de la rapid daca nu ma insel. parca e un golf 5 gti dus in 250 de cai.
|
exact :lol:
|
suuupeeeerb :shock:
se vede k ii rapidist 8) |
suuupeeeerb :shock:
se vede k ii rapidist 8) |
Din cate stiu eu e masina patronului de la reprezentatna VW din Valcea (NURVIL) Are nr IF01NVL
|
TIR, am spus mainainte ca masina apartine rapidistulu Ionut Stancu.
|
Da, da l-am intrebat pe om si a zis ca a vandut-o... acuma are un touareg tunat misto de tot
|
Hmmmmmm. prezinta ceva!!!!..........am glumit ii fff faina masina!!!!!!!!!
|
Re: Golf V cu usi de lamburghini
arata deosebit :) cu lambo . dors
|
masina o stiu de mult timp din poze si am avut odata ocazia sa o vad real...este frumoasa dar un singur lucru nu imi place!lambo doors cade mai bine pe un golf in 2 usi decat pe unu in 4 si asta are 4 usi :) :wink:
|
BEEETON frate are omu bani de bagat
|
??? la prima vedere par interesant doar is lambo dors , darr totusi .. lambo dors pe o masina cu 4 usi ? asa aiurea arata ... mai ales ca golf 5 ii o masina inalta ...
dupa parerea mea pui asa ceva pe o masina mai putin inalta , pe un roadster sau ceva de genu |
Inaltimea nu e o problema, deaia s-au inventat suspensiile sport. Mai bine erau usile pe un Golf 5 GTi parerea mea ;)
|
e super golful l-am vazut live in craiova mai mereu
fratele fotbalistului a venit sa faca unde lucrez cumparaturi si am privit-o cu atentie si e super i-am zis cand o sa am timp sa ii facem niste poze trebuie sa il sun ;) super se aude motorul ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning