![]() |
Autocolant cupola
Vreau sa imi pun autocolant pe toata cupola - model in 3 culori.
Ok, ok, am tot primit raspunsuri cu : vezi un numar de telefon de pe un taxi foliat si suna. Nu ma intereseaza genul asta de propuneri. O firma ceva care face si nu are preturi iesite din comun. In iasi bineinteles. Daca stiti si ma puteti ajuta, va rog :) |
Re: Autocolant cupola
pe sf andrei in cladirea SOFERUL AMATOR:)
|
Quote:
P.S. Dar un motor V8 nu vrei sati pui pe matiz ???? :-P sau te multumesti cu tuNNNing exterior ? :twisted: |
nu cred ca poate fi considerat tuNNNNing o ghidusie interesanta pe cupola. Nu e cocalar like, poate doar sa starneasca niste zambete.
@zorro : vrei sa ma ataci sau a fost o glumita inofensiva? sa stiu cum sa iti raspund :D |
Quote:
|
nu steagul romaniei, ci cel al marii britanii, care e simetric. si cum ziceam, nu cred ca e kitch tuNNing, ci chiar poate sa faca privitorii sa zambeasca :)
|
am primit niste preturi de mi-a sarit discul de ambreiaj de pe placa de presiune. chiar asa de scump sa fie ?
voi cat ati platit pe o ghidusie dinasta? pe un banner de pe forum am gasit asta http://www.dcmdesign.ro/colantari.php in nici un caz 100 sau 200 ron cat mi-au cerut mie... pentru o cupola ......... |
cu colantul tau iti iau 50 de ron , ym: gaby_645 si vb
|
pai e ~35 ron folia rosie de 150 x 100 .
mai trebuie si albastru +50 manopera. ma duc marti la momo :) ca m-a trimis loco, si daca ma duc cu recomandari poate am si noroc sa o faca frumoasa ma ajunge 100 ron, deci teoretic acelasi pret. (mersi frumos ovidiu) |
sa fii iubit :) ... suna'l pe momo si programeaza'te ... am vb sambata cu el.
|
ai idee la ce ora incep si termina programul? cred ca o sa le las bomba si sa vin in pauza de masa sa o iau.
si sa o las dimineata la prima ora. sa nu`i stresez :) |
1 Attachment(s)
Go skimpy
|
ai murit :)
|
in 20 de minute ma duc sa o iau.
ce o fi iesittttttttttttttttt emotiiiiiiiii wooha :D |
auzi ... daca au iesit si gagicile ... te rog apeleaza si la mine ... nu de alta da mi'i pofta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning