![]() |
Drift TAXI in Romania
Pareri ,opinii ,daca doriti practicarea lui la anumite evenimente in romania
|
Re: DRIFT TAXI IN ROMANIA
Cred ca e o idee excelenta. Cui nu i-ar placea sa mearga cu asa gen de taxi ?
|
As fi dispus sa dau bani grei sa simt senzatia unui drift din masina :D Domnul KNS,e vreo speranta de asa ceva la evenimentul de zilele astea ?
|
inca nu am stabilit toate detaliile ,sigur vom face drift taxi chiar si la evenimentul acesta ,daca va fi vorba despre o suma ,aceasta va fi modica .Asteptam propuneri din partea voastra .
|
eu am masina in regula ...e la culoare....are firma.....e mai greu cu drifturile...:)) nu prea le am cu astea....o ideea buna marius.....sint multi care vor sa simta sentatia dintr-o masina....
bafta..... |
Quote:
O sa fie asa ceva pe 13-14 Iunie la Iasi ?!? |
Foarte bine... de bani aia bagati si voi benzina... nu mai dati din buzunar
|
sincer ,ma bucur sa vad ca sunteti de acord, ma asteptam la comentarii de genu;"ce ma va credeti mari drifteri cereti bani"......si altele oricum astept in continuare opiniile voaste..
|
Quote:
|
Quote:
Baftă multă şi spor la treabă ! |
Quote:
da-mi si mie un PM cu suma la care te-ai gandit ... eu zic ca merita..:D particip si la licitatie daca e nevoie :lol: |
foarte buna ideea, bafta multa si felicitari pt progres, care la tine a fost cel mai evident fatza de anul trecut.
Poti sa-mi spui daca ai mai facut antrenamente sau te-ai dat numai la evenimente? |
unde dau banii ? :D:D:D
|
pentru maine la romexpo ? unde dau banii ? vreau neaparat
|
de acord si eu....urmeaza taxi 5 :lol:....foarte buna ideea
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:25. |
- Copyright 2026 4Tuning