![]() |
Noul Bmw X5 (e70)
5 Attachment(s)
Viitorul model X5 de la BMW, E70, (ce urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lui 2006 - inceputul lui 2007) a fost surprins in cadrul unor teste desfasurate in Beaux de Provence.
\"Dovezile\" sunt urmatoarele fotografii spion: |
va arata superb in forma finala ..deja se contureaza succesul ...
|
x3...xxl :P
|
exact , e cam ca x3u numa ca e mai mare si mai puternic .. oricum o sa arate bine acu e doar in \"camasa de forta\" da cand o sa-i dea BMWu drumu ..... :o
|
:shock: Din ce se vede in pozele astea cred ca o sa fie mai frumos decat noul ML de la rivala Mercedes. Mie imi place. :) Astept alte poze in care sa fie \"mai dezbracata\" dar nu cred ca o sa apara prea curand :(
|
pare super interesant ...
da` cand o sa lanseze modelu` asta nou ? abia astept ... |
in sfarsit o schimbare si la x5. si cine stie poate e una fantastic de frumoasa. pacat ca si pozele sunt un pic cam negraitoare.
|
hmmm o sa fie super ca dor e bmw ce draq... dar as vrea sa dea jos din pijamaua aia un pik :suspiciou
|
nu e nici un x3 mai mare. e doar noul x5, mai frumusel si poate cine stie ce monstru ascunde sub masca aia.
|
nice, nice pakt k iese abia in 2007,
|
da de ce asa tarziu? de unde stii? nu cred. poate cel mai tarziu in ianuarie 2007, dar nu stiu ce sa spun
|
nu se vede mare lucru.. triplele spate parca sunt altfel.. in rest nu vad nimic....
|
ca tot veni vorba de triple, nu cred ca alea sunt cele finale. sunt cam de tractor
|
Mari schimbari nu se vad !!
|
Spatele aduce putin a Cayenne? sau mi se pare? Nu pot sa spun ca imi place masina ... eu de fel sunt innebunit dupa actuala generatie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning