![]() |
Renault Altica Concept
3 Attachment(s)
Renault va veni la Geneva Motor Show cu Altica, interpretarea conceptului de shooting-brake in viziunea constructorului francez.
Motorul este nou turbo-diesel de 2 litri si 177 de cai putere. Datorita greutatii de 1300kg, Altica poate accelera de la 0 la 100km/h in 7.5 secund, avand totodata consumul mediu de 5,3 litri la suta de kilometri. :arrow: |
sa fie asta o alta etapa revolutionara in designul masinilor( asa cum a fost velsatis cand a aparut?) si l-au adus cam tarziu cei de la renault?
|
foarte interesanta masinutza :)
|
interesanta da' urata...sincer...
|
Re:
nici mie nu imi place renaultu` ala ... da motorizarea e super .. 177 de cai numa bine si un motor de 2parca, 5,3 l la suta ..asta`i super bine in rest .... nu`i nush ce [/b]
|
arata destul de bine,interesanta dar nu mi-as achizitiona una..... atractiv e consumul si motorasul suficient pt o astfel de masina :)
|
Pentru mai multe detalii va puteti duce la media.renault.com. Va faceti cont, si aveti acces la informatii si poze de calitate.
Ontopic: Frumoasa masina, k doar e Renault. Nu-mi prea plac acei \"umeri pronuntati\" care se poarta in ultima vreme la spatele masinii. |
Viitorul suna binisor pentru cei de la Renault , proiect de viitor indepartat si atat
|
asta se fabrica in serie ? ...
francezii adopta un design deosebit tot timpul ... care uneori poate fi foarte reusit ... dar in cazul asta ... nu prea cred ... cel putin .. mie nu imi place ... |
Masini ca asta avem sanse sa vedem prin 2030, daca nu mai tarziu.
|
deci e chiar nasoala mashina...oricum...cred,de fapt sper sa n-o scoata niciodata in serie
|
Probabilitate foarte mica sa apara un model de serie bazat pe Altica. Motorul sper sa se produca la scara larga, totusi, k suna grozav (performante, consum etc)
|
asta e varianta de lux a loganului..... :lol: as vrea eu....interesanta dar nu cred ca va aparea in forma asta pe piatza,daca va apare...
|
frumos ....:roll:
|
wwwwwwoooooooww mama! astia nu stiu altceva decat sa copie? citroen c-airdream , ford reflex concept... si mai era una.. tot la fel.. nu mai exista originalitate deloc! motorul ala face niste promisiuni in schimb ! 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning