![]() |
Chrysler Neon - discutii proprietari
Mi-am luat si eu un chrysler neon si asi fi interesat sa schimb anumite informatii cu persoane care au asa ceva!!!Astept cu nerabdare interesati,mai ales ca nu prea sunt forumuri unde sa poate discuta despre chrysler neon!
|
Re: Chrysler NEON
sal...
am si eu unul din 2001 si sunt foarte multumit de el... are pus cate ceva pe el si se comporta foarte bine pe sosea. am mers cu ea 210 pe autbanda afara. piese daca vrei gasesti, daca ai si ceva priteni prin service-uri care sa te indrume. multe piese de la masinile europene se potrivesc, ptr ca este o masina facuta ptr europa. |
salut.ma bucur ca imi raspunde cineva dupa atata vreme!!!al meu e din 2003 modelul LX.si eu i-am pus cate ceva...dar nimik radical.ce piese s-ar potrivi?pt. ca eu chiar in perioada asta cau anumite piese(discuri frana fata,pompa de apa,pt. ca nu am schimbat-o cand am facut distributia;...).Am o intrebare...cat iti consuma(real) si cum iti este acceleratia la apasare(tare sau moale).Sper sa mai conversam aici.Salut
|
poi ptr piese tre' sa intrebi un mecanic, eu acum imi schimb bucsele de la brat si se potrivesc de la seat cordoba. trebuie sa se unite cineva experimentat la ea. poi la mine distributia e pe lant, la tine e pe curea?? la consum nu stiu ce sa spun ptr ca am ceva modificari facute la ea si cam merg nu prea stau sa vad cat consuma. la drum lung cam 6.5 dupa calculele mele facute la inceput.
eu am masina de cam un an si sunt foarte multumit de ea. acceleratia este foarte fina si se cam duce rau. daca bagi ceva bani in ea poti sa faci masina beton. eu am pe ea jante chrome, suspensii pneumatice, toba custom si nu mai stiu ce mai e si pe la motor... |
lant???dar ce motor ai???la mine accel e foarte tare si ma enerveaza rau de tot!!!mie de ceva vreme imi consuma f mult si nu stiu de ce...
|
Re: Chrysler Neon - discutii proprietari
al meu a fost modelul vechi. , consuma 15% pe autostrada .. nu a fost o masina foarte economa
|
eu am motor de 1.6 dar este pe lant, am verificat-o in service. de consumat, consuma si a mea dar numai daca ma incord la ea, daca merg frumos nu am treaba.
|
eu am motor de 2.0 si e pe curea...curios.Tocmai acuma imi cmand discuri si placute fata "Ferodo",ca alea originala is mult prea scumpe.Daca mai sti alte piese ce se potrivesc de la alte masini spune-mi te ror si mie.mersi
|
Ai motorul 2.0 DOHC ...cel facut de honda?
|
Nu stiu de piese prea multe tre' sa incerci sa le cauti dupa dimensiuni, eu stiu de bucse ptr ca de astea am avut nevoie. daca o sa mai aflu ceva o sa te anunt. imi spui si mie, te rog, ce cod au placutele pe ferodo, sa stiu si eu pe viitor. mersi
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu incerc sa o vand acuma sa-mi i-au ceva cu motor mai mic...dar nu prea am spor,nu e prea interesata lumea de asa masina:(
|
parerea mea este sa folositi numai piese originale. De preferinta MOPAR. chiar daca sunt mai scumpe, sunt de calitate.
|
de curand am schimbat directia, suspensia si sist. de franare cu piese mopar. masina reactioneaza formidabil la comenzi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:02. |
- Copyright 2026 4Tuning