![]() |
tuning Opel Vectra IASI
4 Attachment(s)
Spoilere, praguri, eleroane, prize pt capota,aripi umflate
|
Re: tuning Opel Vectra IASI
imi place botu la Opel Vectra...cealalta nu-mi dau seama ce masina e :D
|
Frumoase., dar la aia albastra, nu prea da bine spoilerul fata
|
arata foarte bine opelu vectra. cat a costat kit`ul ? ;)
|
ce sunt alea eleroane (sry k nu e la subiect )??
|
fata mi se pare reusita, dar spatele e aiurea nu imi place...poze cu lateralul nai?
P.S: cred ca ala albastru este espero ala de la craiova. :D |
frumusele...da aia albastra park prea o exagerat la ea.......pun si eu poze cu a mea?
|
ce spunetzi...jucaria mea..
|
am si eu o vectra a da am doar vopsea si praguri false pe ea la tuningul exterior... se vede in poza
motorul e de 300 de caluti din germania luat de la firma rieger... mananca cam mult... da o scot mai rar .. doar la salariu o alerg...:D si ce sa zic .. imi plac alea de mai sus da cat face o bara dinaia ? ca nu prea sta calumea pe ea |
care poza...nu vad nimik????
|
pune si u mai multe poze...sa vedem si noi ce bolid ai....chiar is curios cum arata motoru
|
sefu am o poza cu motorul da nu stiu cum sa o pun
e aia de la avatar |
nu stiu sa pun poza ... nu le am cu calculatoarele asa bine.. ma pricep mai mult la condus
|
Dai POST REPLY si in josul paginii ai MANAGE ATTACHMENTS si dai pe el si ti se va deschide o fereastra mica cu niste spatii si in dreapta spatiilor niste butoane pe care scrie BROWSE dai un clik pe oricare din butoane si se va deschide o fereastra cu calculatorul tau, cauti poza in calulatorul tau ii dai clik pe ea si dupa aia ii dai UPLOAD.Dupa ce poza sa incarcat, inchizi fereastra mica prin care ai urcat-o si dai SUBMIT la fel cu ai raspunde la topic.Sper sa iti fie de folos explicatiile.
|
1 Attachment(s)
gata am pus-o cred
o sa dau date si despre ea date tehnice ca am o fisa de tuning...da nui completa |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning