![]() |
3 Attachment(s)
Salutare!M-am hotarat si eu sa-mi arat colectia mea de machete pe care le colectionez pana in prezent.Pe urmatoarele poze puteti vedea cateva machete, dar nu pe toate.Sper ca pana saptamana viitoare o sa pot sa fac un grup foto cu toata "familia".;))
Pe parcursul saptamanii viitore vreau sa reconditionez cateva, pe care le-am dat cu marker, cand aveam vreo 6 ani....(mai ales mi-e mila de ferrariul galben f40 de la Shell....ce vremuri...:|) Sper ca o sa va placa, colectia mea!----->ENJOY Primul group photo necomplet deaocamdata :) |
Re: Machetele mele----> Raptile
7 Attachment(s)
Aztazi va prezint o macheta care imi place foarte mult.
ShELBY COBRA 427 (1965)-----BBURAGO BIJOUX COLLECTION SCALE 1/24 |
Re: Machetele mele - Raptile
Bun venit printre noi! Inca un colectinar din Brasov! Incet, incet, ne mobilizam! :lol:
|
Foarte tare ...asa mai departe :D
|
bine ai venit. faina cobra:lol:
|
Ce faci mai?Bine ai venit.Faine machete.Bafta la colectionare si sa ai grija de ele!
|
6 Attachment(s)
Salutare!Azi va prezint o macheta dupa parerea mea destul de interesanta.
Super Kart ----- Dickie Spielzeug Gmbh |
Maiso? Eu am asa ceva de la Solido ... :)
|
Quote:
|
Poti posta acel Mercedes Vision SLR Roadster?
Acela care are si carcasa. |
9 Attachment(s)
Salutare din nou!
Pentru azi m-am hotarat sa va prezint cea mai faina si pentru mine ceam mai scumpa macheta!Este un Mercedes SLR McLaren ROADSTER cumpaat de mine direct din fabrica Mercedes-Benz din Stuttgart Mercedes-Benz Slr McLaren Roadster-----Paul's Model Art Gmbh Mercedes-ul este la scara 1:43...cele la scara 1:24 erau 120 de Euro...:| |
Ei...asta da....am avut si eu sansa sa iau una pe gri dar am lasat-o pe raft si am luat un McLaren F1.
Oricum misto macheta. Nu uita sa-ti iei o lupa sau microscop :))) |
Copile, lasa mistoul ca iar ne suparam! ;)
De lupa / microscop zic! Incearca sa te abtii de la astfel de comentarii deplasate! Sper sa ai rusinea sa nu raspunzi! ;) |
Quote:
|
NU, DIN PARTEA TA NU! ;)
Se vede ca nu ai pic de rusine! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning