![]() |
Je Design Seat Leon WIDE-BODY
4 Attachment(s)
Je Design Seat Leon WIDE-BODY
- putere crescuta la 180 kW / 244 bhp si cuplul la 355 Nm, pentru motorul de TFSI ce producea in mod normal 180 de cai putere. - lambo-style doors - wide body kit - 0-100km/h: 6,4 secunde |
moaaamaaa!!!!!! :roll: :arrow: :dance: :dance: cum poate sa arate o masina! ce poate fi mai criminal decat un leon negru cu lsd?doua cred k
|
Frumos.. negrul ala il face agresiv!! spatele ala e super!
|
acum o sa vinaromanul cu urmatoarea intrebare \" exista si diesel ? :lol: :lol: :lol:
sau cat consuma ? :lol: |
exista si diesel? :)) * JOKE ! e super belea, ea e misto si stock dar acum arata belea belea belea! totusi un gri sau rosu ar scoate-o mai mult in evidenta! se stie ca negru ascunde mult
|
supewr tare , sunati la 112 !!!! m-a ucis
|
mult mai nereusit decat seatul vechi! in primul ca toate masinile din gama noua seat seamana intre ele, iar asta arata ca un monovolum exagerat de tunat!
|
imi place spatele cum a iesit........super tare masina
|
varianta stock nu prea imi place da asta m-a dat pe spate :shock: :shock:
|
:o :o :o prea jmechera........n-am cuvinte
|
Re:
mare vrajeala dieselu!! e mult mai scump un diesel... si pana se face rentabil.. vinzi masina!
|
super tareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
E inca prematur sa spun asta,pt ca deocamdata e singura varianta pe care am vazut-o,dar sper sa arate asa si al meu in viitorul nu foarte indepartat :).
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Wow ce tare e.... :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning