![]() |
espero GR-03-CAZ
rog stergere
|
Re: un nou novice in tuning :)
Felicitari pentru hotarare;) si anume si anume sa nu vinzi masina:)
Pai cam ce ai spus tu acolo este minunat...hai sa le vedem puse si pe masina si sigur comentariile vor veni de la sine:D Ideile sunt bune;) |
Re: Espero - Un nou novice in tuning :)
arata bine masinutza ta! apropo... cat iti consuma acum cu injectoarele astia cu debit marit si cu cutia hidramata??
|
lasa-ma sa nu te cred cu consumul.... iar despre jante ce sa zic... sunt super!
|
Foarte frumoase jantele.
Wolfrace cred ca sunt cele mai bune avand in vedere raportul calitate-pret;) Cat te-au costat? si ce model sunt? |
Vrem sa vedem mai multe, hai....cu curaj !!!
|
Quote:
Quote:
Ce sa iti mai arate omul, nu ti-a zis destul de clar ca nu are deocamdata cum sa monteze jantele pentru ca nu are inelele de centrare si prezoanele?! sau zii mai bine asa...ca adunam posturi sa facem masinuta aia de la avatar "plina" |
Ce ar merge la ea ?? e vb. de gusturile tale nu de gusturile noastre, fiecare isi face masina cum ii place lui !
|
sal. sa ai bafta cu masina. Nu ar strica sa pui folie pe geamuri:d (si modifica titlul ca e pleonasm8))
|
Re: Espero - Un novice in tuning :)
.....depinde cum stai cu banii....ai putea sa o cobori putin ..din arcuri ..ai 2 variante ...ori le tai 2 spirale ....ori cumperi arcuri sport...zic eu ca ar fii o investitie buna...care se si vede ....apoi ai putea de ex sa vopsesti aripa aia dreapta ca se vede ca a fost atinsa ....o folie si deocamdata e foarte bine...totusi suntem in criza ..bafta
|
atunci ..las-o asa cum este ea...ca deageaba bagi bani daca vine altu si tzio f..e ....laso asa
|
Frumoase jante! Si masina imi place ca e simpla, dar scoate balaria aia de pe capacul rezervorului :)
|
Quote:
PS: dany .. nu e pleonasm ... banuiesc ca a vrut sa zica "un nou" = "altul" ="alt" "Alt novice in tuning" :) banuiesc :P |
Deci ...PREA TARI JANTELE! O investitie buna, mai ales ca schimba foarte mult aspectul masinii...in bine! Si imi place ca e destul de simpla, nu e impopotonata cu tot felul de kitch-uri... Si pls, da jos balaria aia de la capacul rezervor :))
|
Quote:
hai sa nu poluam topicul omului. Vad ca folia nu te atrage atunci investeste intr-un body kit , niste upgrade-uri la motor, ceva sunet si lista continua...ca ziceai ca nu te pasioneaza chestiile minore precum folia.(da esti incepator in ale tuningului:rolleyes2) nu ramane decat sa iti urez bafta cu modificarile |
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning