![]() |
E21 - nou in domeniu
4 Attachment(s)
o am de o luna si nu prea am avut timp de ea dar creeaza dependenta si incep sa petrec tot mai mult timp cu ea
a fost cam alergata si trebuie sa investesc ceva in ea zilele astea o sa ii schimb motorul un 1,8 carburatie deocamdata |
Re: nou in domeniu e21
Cat mai costa un asemenea exemplar ?
Ce motor ti-ai propus sa pui pe el ? Succes maxim ! |
Y dot drive fast y fly low
|
am luato ieftin,500 euro dar avea ceva probleme la motor
nu mai tragea deloc si am decis sa il schimb |
Re: E21 - nou in domeniu
mama da ce tunarita e :)
sa o stapanesti sanatos ... |
Quote:
|
mersi.nu mai are eleronul si spoilerul fata e spart
in rest aceeasi |
Pacat de masina, cine a facut-o asa si-a batut joc de ea... Ar fi frumos sa o faci sa arate si eventual sa mearga cum merita. Spor la treaba !
|
Mie mi se pare simpatica, in alta ordine de idei ...
Daca e sa schimbi jantele cu altele un pic mai mari pentru a face trecerea ( zic asta pentru ca numai e stock, in cazul asta mergeau in continuare cele pe 13 ) de la tuning la tuning ... pentru a dansa in continuare pe acelasi picior ar fii ceva. |
Eu as da jos spileru ala din spate si barile si as pune ceva nu chiar asa radical.. si as face gri :)
|
scoatei barile si toate alea dupa ea si vopsesteo alta culoare
|
deocamdata nu prea mai pot sa schimb multe lucruri la ea pt ca nu sant atati bani.initial am vrut doar o masina ieftina dar dupa ce am intrat pe acest forum vreau o masina speciala
cred ca se vor duce multi bani in ea accept orice sugestii. ps.santeti tari,nu credeam ca se poate pune atat suflet si daruire intr-o masina |
cam asa trebe sa arete un e21 -http://dreammo.com/medien/123_2387.JPG
|
salut ,
iti urez multa bafta cu masina ... si te sfatuiesc sa nu te dai usor batut ... merita si ultimul banutz investit in masina ... BAFTA |
Un sfat : Da jos spoilerele alea si eleronul ala din spate...pune unele stock [ daca gasesti ] .. lasa-l mai jos...tragei niste jenti si ai super masina..:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:28. |
- Copyright 2026 4Tuning