![]() |
Pininfarina Hyperion este de vânzare
10 Attachment(s)
Pininfarina Hyperion este de vânzare
Doriţi să cheltuiţi 4.5 milioane de euro pe o maşină, însă nu ştiţi pe ce? Păi în cazul acesta, aţi putea opta pentru Pininfarina Hyperion. Pininfarina Hyperion este o creaţie unicat ce are la bază Rolls-Royce Drophead Coupe şi a fost scoasă la vânzare pe site-ul Jameslist.com la un preţ de 4.5 milioane de euro. Modelul a fost creat la cererea colecţionarului Roland Hall şi reprezintă un omagiu adus designului autoturismelor din anii '30. Sub capotă Hyperion beneficiază de un propulsor V12 de 6.75 litri în timp ce poziţia de condus şi parbrizul au fost mutate în spate cu 400 mm, renunţându-se astfel la scaunele posterioare. Caroseria este realizată din fibră de carbon iar uşile din lemn masiv. Interiorul a rămas practic neschimbat, singura îmbunătăţire fiind adăugarea unui nou ceas creat special pentru acest model de către Girard-Perregaux. |
Re: Pininfarina Hyperion este de vânzare
altceva decat WOW nu pot sa spun , atat la pret cat si la design
|
de 4,4 mil EUr faci foarte multe lucruri.
Chiar vreau sa il vad si eu pe omul care cumpara masina asta. P.S. care il ai pe Gigi Becali in lista sa-i dai linku, poate poate... |
foarte frumos dar totusi eu un rolls-royce...isi merita banii pana la fiecare banut dat
|
Pur si simplu superba,intradevar si pretul este pe masura dar cu siguranta se va gasi cine sa o cumpere pt sunt destui pasionati cu bani si masina este facuta la comanda si unicat,de aici si pretul respectiv...
|
frumoasa masina iar culoarea este superba ;)
|
ieftina..vreau doua! aaa..doar una exista :))
|
Pretul e pe masura aspectului :shock:
|
Pretul este foarte justificat avand in vedere ca este vorba de o masina unicat, un Rolls Royce unicat. Am vazut prima aparitie a masinii in fata presei.. la prima prezentare toti au ramas uimiti, cu gura cascata, pana si fotografii uitasera pt ce sunt acolo si s-au oprit din fotografiat ca sa admire bijuteria.
|
O masina unica in lume si e de vanzare, cine are bani sa nu rateze ocazia
|
probabil daca pretul era de 100 000 de euro nu mai era asa laudata.
mie nu mi se pare atat de impresionanta incat sa valoreze cat 10 supermasini. |
vai de capu' meu ce de bani :))
|
e tare rollsu.e tare lemnu acela din spate
|
cu banii aia imi luam 10 masini de top!:shock:
|
chiar nu stiam ce sa fac cu cei 4,5 milioane euro stransi din alocatie... noroc cu pininfarina...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning