Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Mazda (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda.html)
-   -   Mazda MX6 (https://forum.4tuning.ro/124-masina-mea-mazda/11622-mazda-mx6.html)

Tengu 01-02-06 09:43

Mazda MX6

1 Attachment(s)
Salutari,

Sunt Florin si sunt fericitul posesor al celor doua masini, amandoua masini deosebite...:), si ma bucur sa vi le prezint si voua...

Mazda mx6 2,5 V6 167hp stock

motor: filtru sport
toba golita total din fata pana in spate (suna beton v6-le )
cutie de viteze cu trepte scurte
ECU remaped .... pana la 8000RPM
Short trow shifer.
fise de bujii si bujii racing NGK Iridium
racing clutch kit

exterior: Shogun Body Kit

Performance: 0-100km/h 6,1sec 1/4mile 15,4sec

Tengu 01-02-06 09:45

Lista de victime pt mx6

golf 3 vr6, opel astra GSI, pontiac trans am 5,7 V8, bmw 325i ursulet, 330i ursulet, 325i pisicuta, 325i modelul nou, 530i model 2002, 540i model 96, 645i modelul nou (asta a fost la legale in Satu Mare, L-am facut de doua ori...), renault clio sport, hyundai coupe si modelul nou si modelul mai vechi 97, mitsubishi eclipse model 93, honda crx 1.5 V-tech, peugeot 406 coupe motorul de 2 L, golf IV gti cu chip filtru si toba facut in franta, si probabil mai sunt multe de care nu imi amintesc

Am pierdu cu : Opel vectra 2L turbo 4X4 BUB-ul sunt convins ca multi il stiti, calibra 2L 4X4 turbo ... damn opelurile astea turbo... am mai pierdut cu saab 93 aero tunat binishor...

Tengu 01-02-06 09:56

Amandoua sunt masini proiect si mai este cale lunga pana o sa fie gata ...:)

Dupa cum observati mx6-le are nevoie urgenta de o vopsea..:)

Are gebti de strada mult mai dragute pe 16\" aste sunt de forja.. :lol:

SmK 01-02-06 16:20

Kitul de Mx6 e cumva de la Kid ?
PS: sa ai parte de ele :wink:

Tengu 01-02-06 16:58

mersi de urare ..:)

Kitul de pe mx6 e facut la baia mare de catre prostreet tuning.

Tengu 01-02-06 22:17

Salut,

Nice car, generatia a doua de rx7 e beton rau..... pacat ca la noi in romania nu ai unde sa le faci service etc...

Daca nu stiai e acelasi motor ca pe generatia a trei cu alte turbine si softuri.... si daca bagi bani poti sa o faci ten sec. car no problem:))

Eu am tot rx7 generati a 3-a uitate la sectiunea \"masina mea\" si \"mx6 & rx7 gen 3-a\" .. thats me :)

Daca ai nevoie de ceva la masina spune-mi mie si te ajut cu placere...

Sa stii ca ai o masina cu un potential urias...
dar super scumpa de intretinut mai ales la noi.. singura latura negativa la rotative e consumul mare ... dar daca iei un evo sau un subaru tot cam acolo esti ... de ce o compar cu evo si subaru ???:) pt ca o tine ...

Acuma sa iti pun ceva poze sa te tai tot..:)

Sory nu pot sa pun pozele ca dureaza o vesnicie, daca ti le trimit pe mail sau messenger

rotary rules...:)

Tengu 01-02-06 22:32

Aaaaaaaaaaaaaaa.........

Ma bad... :) ...................

Motor de golf doi ....thats sucks dude..... NO drama ... nu e totl pierdut. :lol:

E si mai bine poti sa pui direct un motor de pe generatia a treia ..:)

I'm the man to talk with....:)

Spune-mi ce planuri ai cu masina ce bani ai la dispozitie si eu iti pot oferi cateva optiuni... uitate pe site-ul asta sa iti faci o idee ce pot motoarele rottive... de la firma asta imi iau eu piesele

enjoy www.rotarysa.co.za

axela 02-02-06 10:34

sall...cu rx7-ele gen a doua ...:)

sa; sunt alex cu rx-7 d e gen a doua si am nev de ajutor ca sa readuc masina asta la viatza......vb pe mess plzz...

Fast8 02-02-06 16:43

Ai niste masini super tari!Nu prea am mai vazut in Romania asa ceva.Sa ai parte numai de succes cu ele. :mrgreen:

SmK 03-02-06 10:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mx6\"
rotary rules...:)

Ya, man
si fii atent aici, cand o sa iasa asta, cred ca o sa fie si mai tare (desi are cam acelasi principiu, camera de ardere isi modifica pozitia)
http://auto.howstuffworks.com/quasiturbine.htm

SHOGUN-A8 05-02-06 15:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"300zxtt\"
frumoasa foc.
e una argintie identica prin bacau sau iasi,nu stiu exact.s-o stapanesti fara bani prin service-uri :wink:

offt:Cea argintie e din Roman.
ont:Are potential rx-7 tau omule,fa-o sa zboare :)

SHOGUN-A8 05-02-06 16:54

Arata super masinile tale...mai ales dupa ce bagi un paintjob pe MX6 o sa rupi gurile...

amadeus_and 06-02-06 00:18

Rx-7-le e inmatriculat???
Si daca e de vanzare...astept un pm...fac colectie de japoneze... :twisted:

Tengu 06-02-06 13:57

din pacate nu e de vanzare rx7-le si eu l-am cumparat in dec. 2005 si il pregatesc pt la vara :)

oricum si daca ar fii nu cred ca ai vrea sa il cumperi numai piesele la motor pana acuma m-au costat 15 000usd si asta fara manopera la service, si masina e facut dincolo.... asa ca fa si tu un calcul...:)

idea e ca pt mine e priceless si am cautat-o super mult si mi-am dorit-o la fel de mult.... stii tu cand ti se pune pata pe ceva ..:)

ce mai, masina visurilor mele.....

ma bucur ca si tu esti pasionat de japoneze si eu dupa cum vezi sunt fanul japonismelor :) ce e ala rosu 200sx ???? poate ti-l cumpar eu .....:)

amadeus_and 06-02-06 17:43

Cea rosie e Supra MK3...mai am una MK2...plus 300zx...
Imi lipseste rx7 si 3000gt sa completez colectia...

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning