![]() |
O femeie de vis...
...
|
vai de barbatii care mircuiesc...... :D :D :D Daca sa-r putea face figura asta in realitaea (fara cheltuieli) ar fi extraordinar pentru noi cei de se masculin :D :D
|
Vai ...
Ce nashpeta ... ce coleoptera ... ce mecla de bazmutie are !!! Si cu trucajul ala tot baragladina e .. numai ca arata mai bine cu 20 % ... Ce petarda de 2 lei ... Ha ha ha ... cred ca o suge grav unu care e mircuitor si vrea vreo intalnire si ii prezinta poza a 2-a ... aia de dedesubpt si la intalnire vine bazmutia ... ha ha ha ... |
doamneee :) urata e , urata fiinta :)
|
hai ma fratzilor k tocmai ce mancasem ..a cum o sa am si coshmaruri .. r`atzi ai draq :DDD :shock:
|
Mda.. eu ma pregateam sa mananc. Subliniez MA PREGATEAM... acum ca vedem cand imi mai revine pofta :blink:
|
..al draq fotoshop asta ...a facut-o mai urata decat era :D
|
:lol: si ce dracu sa mai zici? problema e ca eu mai patesc din astea si nu is pe calculator! Cand ma duc la discoteca si o agatz pe una ... care tre sa recunosc ca dupa aburii de bere care se instaleaza comfortabil la mine in creier ... tipa arata BIIIINNNNNEEEEEEEEEEEE!! ma rog e intuneric , danseaza , bere ... hmmmmm ... da vine dimineata !
|
pai ce sa`i zici hai k te invatz eu ii zici k ti`e rau si sa`ti de si tzie o suta de mii de taxiu k i`ai baut pe toti :D
|
photoshop k photoshop, da realitatea tot realitate ramane.
dupa cum a mai zis cineva ... vai de cei ce isi gasesk gagika pe chat :D |
heheh :D
Scrie in polona acolo. \"Adobe PhotoShop, femeia ta o sa il iubeste\" :lol: |
Face minuni acest program :D .Din femeia barbat bine a devenit si ea mai acceptabila.Dar e mai naspa in realitate vb lu n0name.Respekt
|
Frate i-am arata la un tovarash de al meu poza cu asta , dar i-am aratat doar a 2-a poza si l-am intrebat ce parere are ... adica cum e ... buna , nashpa , asha si asha ... si a zis ... ba ... e cam boccie .... si cand i-am arata a 2-a poza a zis :
Mama frate ... ce goriloasa !!!! |
Re:
Quote:
vai ce gusturi ai !!! :rolleyes2 |
lol zip ... Cred ca baiatu' asta a avut gagici numai ( cel putin printese :P ) super-modele :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning